Junior PHP Software Engineer Meubelbranche


Introductie

Wil jij onderdeel zijn van een ambitieus team en een snelgroeiend en prijzenwinnend bedrijf dat zowel online als offline een grote speler is in de meubelbranche? Ervaring met PHP en je bezighouden met uitdagende softwaremodules? Lees dan snel verder voor deze leuke functie in Zaandam!

Organisatie

Dit bedrijf verkoopt fysiek en online een groot design assortiment variërend van meubels tot woonaccessoires. Het bedrijf heeft meerdere winkels in Nederland, waaronder een in Zaandam. Hier is ook het kantoor en de 8000 vierkante meter aan magazijn gevestigd in een gaaf monumentaal pand met unieke uitstraling aan zowel binnen- als buitenkant. Deze woonwinkel heeft al meerdere prijzen in de wacht gesleept en groeit nog steeds gestaag verder. Inmiddels werken er ruim 80 enthousiaste en gedreven professionals binnen deze organisatie en er heerst een goede sfeer op deze inspirerende werkvloer. Er zijn gezamenlijke lunches en er worden regelmatig borrels en teamuitjes georganiseerd.

Functie

Als junior software engineer kom je te werken binnen het IT-team dat bestaat uit vier man: een software architect, een lead-developer en een front- en backend developer. Het e-commerce platform is gebaseerd op maatwerk applicaties waarbij gebruik gemaakt wordt van PHP en Zend. Je houdt je bezig met het opstellen en het realiseren van een planning waarin de doorontwikkeling van het ICT landschap voorop staat. Ook houd je je bezig met de ontwikkeling van nieuwe maatwerkapplicaties in PHP waarbij je veel vrijheid krijgt in het meedenken van specifieke modules waar je zelf verantwoordelijk voor kunt worden. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan een module die door middel van algoritmes de meest efficiënte looproute door het magazijn aangeeft. Een ander voorbeeld van een gaaf project is prijspromoties binnen verkoopkanalen als Amazon of Bol. Er bestaan goede mogelijkheden om jou op de werkvloer te begeleiden waardoor jij je volop kunt ontwikkelen!

Kortom; deze functie biedt diverse uitdagingen en je houdt je met veel meer bezig dan enkel het bijhouden van de webshop. Er heerst een informele en laagdrempelige bedrijfscultuur met echte vakidioten op IT gebied. Kennis wordt gedeeld en samen wordt er gestreefd naar verdere groei van de mogelijkheden binnen het online platform en daarmee groei van het bedrijf.

Functie eisen

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring met PHP;
 • Je hebt kennis van Zend of andere frameworks;
 • Je hebt kennis van HTML, CSS en Javascript;
 • Je bent communicatief vaardig en leergierig;
 • Je bent geïnteresseerd in nieuwe technieken.

Aanbod

 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • 24 vakantiedagen, 8% vakantiegeld;
 • Lunch van de zaak;
 • Doorgroeimogelijkheden om niet alleen de software, maar ook jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een goede werksfeer binnen een ambitieus en fijn team;
 • Mooie personeelskorting op het gehele assortiment;

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.