Junior PHP Developer snelst groeiend e-commercebedrijf


Introductie

Onderdeel uitmaken van een van de vijf snelst groeiende e-commercebedrijven van Nederland? Als junior PHP developer jouw steen bijdragen door te developen met Laravel? Lees snel verder voor meer informatie over deze mooie kans in Bladel.

Organisatie

Dit familiebedrijf is uitgegroeid tot een internationaal e-commercebedrijf met maar liefst negen webshops. De laatste jaren is het bedrijf zo gegroeid dat het inmiddels 160 man sterk is en behoort tot de top vijf van snelst groeiende Nederlandse e-commercebedrijven. Het begon in 2006 met een fietsenwinkel, maar ondertussen worden er ruim 124.000 producten aangeboden, van boeken tot speelgoed én ook nog steeds fietsen. Ze zetten in op alle aspecten van verkoop, zowel online en fysiek. Naast de focus op consumenten, is er ook een business to business webshop en zijn ze leverancier voor tientallen winkels in Nederland. Er wordt hard gewerkt om het hele proces van de bestelling van de klant tot het zo snel mogelijk leveren van het product optimaal te verlopen.

Alle medewerkers tellen mee binnen dit familiebedrijf. Ook binnen het developmentteam zul je merken dat er naast hard werken ook altijd tijd is voor een geintje. Buiten werktijd wordt er regelmatig samen een biertje gedronken in het dorp en er worden leuke feestjes georganiseerd. In de pauze wordt er een wandeling gemaakt, tenzij het natuurlijk met bakken uit de hemel komt. Een leuk feitje is dat het bedrijf lid is van Brabants Best, wat betekent dat je collega’s krijgt die een afstand hadden tot de werkmaatschappij.

Functie

Je komt terecht in een informeel team van front- en backend developers die elke dag betrokken zijn bij het doorontwikkelen van het e-commerceplatform van de negen webshops. Je wilt de klanten een nog betere online winkelervaring bieden en laat daarom de processen achter de schermen soepeler verlopen. Hierdoor ben je ook betrokken bij het gebruiksvriendelijker maken van de site. Je overlegt hiervoor met de designers en andere afdelingen betrek je ook bij het doorvoeren van verbeteringen. Een van je verantwoordelijkheden naast het ontwikkelen is het oppakken van de interne support. Je bent een belangrijke schakel tussen andere afdelingen en het developmentteam, zodra er verbeteringen doorgevoerd moeten worden of problemen er weer zijn om opgelost te worden.

Functie-eisen

 • Je hebt goede kennis van PHP en het framework Laravel;
 • Je bent vaardig met OOP, HTML5, CSS3/SASS, Javascript/jQuery en MySQL;
 • Je kunt uit de voeten met versiebeheer en dan vooral Git;
 • Je bent vaardig in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt basiskennis van Secure Shell;
 • Je hebt affiniteit met e-commerce en zin om binnen een no-nonsens bedrijf jouw steen bij te dragen!

Aanbod

 • Een fulltime functie met goed salaris volgens CAO;
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
 • Ervaren collega’s die je graag meer leren over het vak;
 • Een laagdrempelige en professionele werkomgeving in een groeiend familiebedrijf;
 • Meerdere leuke uitjes per jaar met gezellige collega’s.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.