Junior PHP Developer Reisbranche


Introductie

Ben jij een ambitieuze Junior PHP Developer die affiniteit heeft met de reisbranche? Wil jij websites doorontwikkelen, nieuwe applicaties bouwen en processen automatiseren? En krijg jij het liefst veel vrijheid om jouw visie te kunnen vertalen? Lees dan de volledige vacature!

Organisatie

Het in Zwolle gevestigde reisbureau zoekt dagelijks naar reizen met de beste prijs/kwaliteit verhouding en brengt deze reizen vervolgens via diverse kanalen onder de aandacht van consumenten. De reizen variëren van losse vliegtickets, tot compleet verzorgde groepsreizen en van stedentrips tot wintersport reizen. Via nieuwsbrieven, Facebook, WhatsApp en Instagram bereikt dit bedrijf haar consumenten.

Doordat deze reizen in populariteit blijven stijgen, liggen er momenteel een aantal interessante projecten op de plank. De vindbaarheid van het bedrijf wordt door middel van SEO en SEA continu verbeterd en de website wordt vernieuwd en geautomatiseerd. Daarnaast wilt het bedrijf een aantal nieuwe externe tools en applicaties ontwikkelen om nog beter de juiste informatie en prijzen van de reizen op te halen. Genoeg uitdaging dus!

Het kantoor van dit bedrijf ligt midden in de binnenstad van Zwolle. Zodra je de deur uitstapt, ben je in het centrum! Het team bestaan momenteel uit 13 jonge en ambitieuze collega’s die zeer goed met elkaar overweg kunnen. Dagelijks wordt er gezamenlijk geluncht en iedere vrijdag is tijd en ruimte voor de welbekende Vrijmibo. Daarnaast worden er jaarlijks leuke uitjes georganiseerd: dit jaar zijn ze bijvoorbeeld met het hele team naar Nice geweest!

Functie

Als PHP Developer binnen het team krijg je veel verantwoordelijkheid om projecten zelfstandig op te pakken, waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief. Jouw frisse blik en ideeën worden door het hele team gewaardeerd. De ene uitdaging na de andere staat voor jou voor de deur en daarom zijn ze op zoek naar een developer met een gezonde dosis ambitie!

Jij bent verantwoordelijk voor de back-end van de nieuwe website, die momenteel nog in WordPress gebouwd is, maar op korte termijn over gaat op Laravel. Met het team denk je mee over de technieken, koppelingen en de juiste verwerking van de beschikbare data. Naast het verbeteren en uitbreiden van de bestaande website, ga je aan de slag met de automatisering van processen en het ontwikkelen van nieuwe applicaties van scratch af aan. Voorbeelden van processen die geautomatiseerd gaan worden zijn het automatisch bijwerken van de prijzen, het automatisch zoeken naar vliegtickets en het automatisch promoten van deals op de online kanalen.

De technologie stack waarmee je aan de slag gaat bestaat uit PHP, HTML, CSS, JavaScript, jQuery, WordPress, Laravel, GIT, VueJS, React en Angular. Het is niet erg dat je nog geen ervaring hebt met bepaalde technieken, want bij dit bedrijf krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en werkervaring op te doen. Benieuwd wat het aanbod van dit bedrijf is? Lees dan verder!

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Aantoonbare ervaring met PHP;
 • Ervaring met HTML, CSS en JavaScript of jQuery;
 • Kennis van libraries zoals VueJR, React of Angular;
 • Ervaring met GIT, BEM, LESS of SASS is een Pré
 • Affiniteit met reizen;
 • Een zelfstandige werkhouding;
 • Goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod

 • Een goed salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling en diverse bonusregelingen;
 • Een Macbook Air met een extra beeldscherm;
 • 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Flexibele werktijden;
 • Veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een gezellige, jonge en dynamische werkomgeving en de leukste uitjes.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl