Junior PHP Developer in de autobranche


Introductie

Vandaag de dag is er veel mogelijk op het gebied van personalisatie. Dit bedrijf produceert auto- en kofferbakmatten aangepast naar de wensen van de klant. Ben jij de Junior PHP Developer die oplossingen programmeert voor hun productieproces en webshops?

Organisatie

Dit bedrijf in Kampen is de marktleider op het gebied van personalisatie van auto- en kofferbakmatten. 45 werknemers zorgen ervoor dat het hele proces doorgelopen wordt, van bestelling tot personalisatie en van personalisatie naar bezorging. In Kampen worden de matten geproduceerd, de klant kan zelf kiezen wat voor band of logo erop komt. Maandelijks worden er duizenden automatten geleverd.

Er heerst een gezellige werksfeer waarin iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden kent. Er wordt internationaal geopereerd, waardoor er geleverd wordt in Duitsland, Spanje, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Als nieuwe medewerker kom jij terecht op de hoofdlocatie, en ondanks dat ze internationaal gericht zijn is de voertaal op de werkvloer gewoon Nederlands. Er wordt gewerkt volgens flexibele werktijden, rond 12 uur wordt er een broodje gegeten en op vrijdag wordt er wat uitgebreider geluncht. Haal jij volgende keer ook een broodje kebab met je nieuwe collega’s?

Functie

Als Junior PHP Developer richt jij je op twee projecten: de productie van de matten en het optimaliseren van de webshops. Er wordt gewerkt met informele sprints (vergelijkbaar met Scrum) in blokken van twee weken.

Wat betreft de Europese webwinkels ben je bezig met het doorvoeren van technische aanpassingen, waar een hoop API-oplossingen bij komen kijken. Samen met externe partijen beslis je hoe de webshop er picobello uit ziet. Dit betekent dat je zowel marketing- als bedrijfssoftware koppelt aan de webshops.

Wanneer je aan de slag gaat met de productieprojecten, zal dit vooral voor intern gebruik zijn. Zo is er een intern productie platform ontwikkelt met Laravel welke gekoppeld is aan het ERP-systeem. Ieder werkstation in de productie heeft een eigen dashboard wat de werkorder scant en deze geeft alle informatie over hoe de mat gepersonaliseerd moet worden.

Als Junior PHP Developer heb je al wat ervaring opgedaan tijdens je stages en eventueel je eerste job en jouw visie op oplossingen wordt hier gewaardeerd. Je krijgt de kans jezelf als developer naar het volgende level te brengen. Zo ga je je tevens bezig houden met het testen, onderhouden en verbeteren van de producten. Je krijgt de vrijheid om je mening te uiten zodat je uiteindelijk ook het verschil gaat maken in de omzetgroei en doorontwikkeling van het bedrijf!

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring met PHP (dit mag ook tijdens je afgeronde stages zijn);
  • Je verdere stack bestaat uit MySQL, HTML5, CSS en JavaScript.
  • Als junior ben je niet bang om je mening te uiten;
  • En verder sta je open om nieuwe dingen te leren.

Aanbod

  • Een innovatieve werkomgeving waar vrijheid centraal staat, maar ieder wel zijn eigen verantwoordelijkheden heeft;
  • Uiteraard een goed salaris met marktconform arbeidsvoorwaardenpakket;
  • Een enthousiast, internationaal team;
  • En een baan bij een bedrijf waar modern vakmanschap centraal staat.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.