Junior/Medior PHP Programmeur gezocht voor applicatiebouwer in Emmeloord!


Introductie

Woon jij in de omgeving van Emmeloord en ben je op zoek naar een PHP baan in een prachtig pand? Lijkt het je leuk om online applicaties te ontwikkelen en af en toe bij de klant op locatie te werken? Werk je graag in een klein en hecht team? Dan is dit bedrijf geknipt voor jou!

Organisatie

Dit bedrijf bestaat alweer 25 jaar en is begonnen als hardwarebedrijf. De laatste 10 jaar hebben ze zich echter gespecialiseerd in het bouwen van webapplicaties en is het personeelsbestand gegroeid tot 15 man. Een branche waarin ze veelal actief zijn is de bouwsector. Zo zijn ze bijvoorbeeld bezig voor een opdrachtgever met het bouwen van een platform voor huizenkopers. Dit platform maakt het mogelijk om specifiek aan te geven welke sanitaire benodigdheden ze willen in hun casco huis. Dit is zeer gedetailleerd en brengt dus de nodige uitdagingen met zich mee. Ze zijn daarnaast ook in andere sectoren actief en het aantal opdrachten neemt steeds verder toe. Vandaar dat ze zoeken naar verdere uitbreiding van het development team. Het pand zelf staat in Emmeloord en is prima bereikbaar met de auto en het OV.

Functie

Je komt te werken in een jong team van 20ers. Het development team bestaat uit 6 mensen die actief zijn in diverse disciplines (UX, Front-end, PHP). Binnen je functie zal je vooral verantwoordelijk zijn voor de backend en werk je samen met je team aan het (uit)bouwen van uiteenlopende webapplicaties. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van Laravel. Je krijgt de mogelijkheid om aan meerdere projecten te werken waardoor je veel uiteenlopende kennis op kunt doen. Afhankelijk van je eigen wensen is het daarnaast ook mogelijk om op locatie bij de klant te werken of verantwoordelijk te zijn voor je eigen klanten. Je hoeft nooit ver te reizen omdat ze veelal actief zijn binnen de regio. Er is veel ruimte om onderling te overleggen met elkaar. Dit is ook erg makkelijk omdat je met elkaar in één ruimte zit.

Je komt terecht in een leuk, informeel team waarbij er nagenoeg geen hiërarchie is. Je krijgt alle ruimte om met eigen ideeën te komen en overwerken is nagenoeg niet nodig. Als kind van de regio lopen ze hier niet naast hun schoenen maar richten ze zich liever op de dingen die ze leuk vinden om te doen en waar ze goed in zijn. Wanneer jij op dezelfde manier naar werken kijkt is dit zeker een club waar je jezelf thuis zult voelen!

Functie-eisen

 • Je hebt MBO/HBO werk – en denkniveau;
 • Je spreekt vloeiend PHP (OOP);
 • HTML5, CSS, MySQL, Bootstrap en Jquery hebben geen geheimen voor jou;
 • Werkervaring met Laravel en Jira is een pre;
 • Werkervaring met SCRUM is een pre;
 • Je kunt je aandacht verdelen en weet wanneer overleg met collega’s nodig is;
 • Je kunt omgaan met verantwoordelijkheid.

Aanbod

 • Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een maandelijkse winstuitkering die op kan lopen tot 200 euro (!) bovenop je salaris;
 • 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Een goede pensioensregeling;
 • Veel ruimte om aan diverse uitdagende projecten te werken;
 • Volledige reiskostenvergoeding;
 • 32-urige werkweek is bespreekbaar;

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.