Junior/Medior PHP Developer


Introductie

Kom je graag in een groeiend en dynamisch bedrijf terecht waar ruimte is om te groeien? Draag jij graag bij aan het verder professionaliseren van een veelgebruikt en belangrijk platform? Dan zou dit jouw gewenste baan kunnen zijn!

Organisatie

Deze organisatie is dé partij op het gebied van zakelijke communicatie- en internetoplossingen over glasvezel en breedbandverbindingen. Deze Internet Service provider is in 2002 begonnen in Almere. Hier zijn zij nog altijd gevestigd. Vanwege een overname zijn er flink wat mogelijkheden bij gekomen en richt de organisatie zich nu op zakelijke glasvezelverbindingen voor MKB-bedrijven in heel Nederland. De organisatie werkt graag aan het optimaliseren van nieuwe mogelijkheden op IT-gebied en heeft grote ambities. Doordat ze snel en flexibel inspelen op nieuwe ontwikkelingen blijven ze successen boeken en groeien ze gestaag door. Ook nu is er ruimte voor jou als PHP developer om het team te versterken. Er is ruimte voor een Junior/Medior developer, maar ook een Senior/Software Architect kan hier aan de slag. Met hun diensten willen ze deze groei ook mogelijk maken voor hun klanten waar ze gezien hun groeiende klantportfolio goed in slagen.

Het totale bedrijf bestaat uit 70 medewerkers die op een informele en stimulerende manier met elkaar samenwerken. Er is veel vertrouwen in de medewerkers en elkaar en alles wordt in staat gesteld om op een manier te werken die prettig is voor jou als werknemer. Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden horen hierbij.

Functie

Als programmeur kom je te werken in een team van 6 ontwikkelaars. Daarnaast wordt ook samengewerkt met een team uit Roemenië (bestaande uit 7 Developers) dat hoofdzakelijk Front-end werkzaamheden verricht. De persoon die de applicatie ooit heeft opgezet stuurt dit team vanuit Roemenië aan. Je werkt hoofdzakelijk aan platform dat de workflow van het bedrijf en hun klanten bevordert. Daarbij kun je denken aan dingen als facturering, meldingen van storen en diverse portals voor samenwerkingspartners en eindklanten. Hierin ligt een hoop uitdaging want de overname heeft veel mogelijkheden geboden. Dit is ook nodig want ze realiseren zich dat er een professionaliseringsslag gemaakt zal moeten gaan worden. Zo is de applicatie nog opgezet in Symfony2 en spelen er diverse vraagstukken rondom security, werk optimalisatie en verdere automatisering.

Het bedrijf biedt volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Zo is er al een Senior Programmeur actief van 29 jaar. Dit zegt ook iets over het bedrijf want ze zoeken vooral mensen met potentie en de mindset om nieuwe dingen op te pakken en te willen leren. Zij geven jou alle vrijheid om het werk te verrichten zoals jij dit prettig vindt en vertrouwen op je professionaliteit. Op deze manier hopen ze jullie als development team in staat te stellen om vanuit eigen inbreng tot innovaties te komen die helpen het platform te verbeteren. Daarbij bieden ze je alle ondersteuning die nodig is waaronder flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden, vrije keuze in werkomgeving, ruimte om met nieuwe technieken te experimenteren en ook een goed arbeidsvoorwaarden pakket.

Functie-eisen

 • Je hebt enige jaren werkervaring als PHP ontwikkelaar;
 • Je hebt kennis van Symfony of een soortgelijk framework.;
 • Je hebt kennis van o.a. MySQL, Webservices (SOAP/REST), XML en UML;
 • Je werkt graag in een prikkelende en groeiende omgeving;
 • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe technieken en weet graag van de hoed tot de rand;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je slaat een potje gamens op zijn tijd niet af.

Aanbod

 • Uitstekend salaris hoofdzakelijk op basis van kennis;
 • 25 vakantiedagen, met 1 dag extra per half jaar bij geen ziekte;
 • Goede pensioensregeling;
 • Interessante bonusregeling;
 • Flexibele werktijden
 • Scholingsmogelijkheden (o.a. deeltijd HBO);
 • Laptop van de zaak (Macbook);
 • Internetconnectie thuis op kosten van het bedrijf;
 • Mogelijkheid tot structureel thuiswerken;
 • Mogelijkheid om bij te dragen in een prikkelende en groeiende werkomgeving;
 • Jaarcontract met intentie tot verlengen naar vast.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.