Junior/Medior PHP developer gezocht in het centrum van Utrecht


Introductie

Ben jij proactief en heb je innovatieve ideeën over het implementeren van de beste technieken? Heeft de back-end geen geheimen voor jou en spreekt een start-up omgeving je aan? Vind jij het gaaf dat jouw software bijdraagt aan het soepel verloop van het grote festival of evenement dat je bezoekt? Dan is dit mogelijk jouw nieuwe baan!

Organisatie

Vier jaar geleden ontstond dit bedrijf als project naast het audiovisuele verhuurbedrijf van de oprichters. In de tijd van het gebruik van spreadsheets, was er een grote vraag naar een overzichtelijk platform voor de verhuurbranche. Daarom werd er software ontwikkeld die vandaag de dag duizenden evenementen in heel Europa helpt te realiseren.

Het platform bevat verschillende functionaliteiten en kan op deze manier een complete oplossing bieden voor verhuurmanagement. Zowel de materiaal- als de transport- en personeelsplanning zit standaard in het platform verwerkt. Verder kunnen documenten en offertes op een eenvoudige manier worden opgesteld. Op deze manier is in één oogopslag te zien hoe je ervoor staat.

Het bedrijf bestaat uit zo’n 30 werknemers die actief zijn in verschillende landen. Het is een marktleider in Europa, en om de concurrentie voor te blijven is het in constante ontwikkeling. 12 medewerkers werken samen in het kantoor in hartje Utrecht. Het bevindt zich momenteel nog in een start-up omgeving en staan dus volledig open voor jouw inbreng op de koers die gevaren wordt. Regelmatig wordt er een rondje om de pingpongtafel gerend en ook de Wii staat geen dag stil.

Functie

Je gaat aan de slag in een jong en ambitieus team van 8 developers, waarvan de helft zich richt op front-end en andere helft op backend(PHP). In een eigen ontwikkeld framework wordt er gewerkt aan de doorontwikkeling en uitbreiding van het verhuur platform dat gebruikt wordt door vele evenementen bureaus en die in staat is om een miljoen verzoeken per minuut te verwerken.

Er wordt gewerkt met “continuous integration” en de systemen kunnen afzonderlijk nieuwe onderdelen van het product vrijgeven. Daarbij hebben ze zeer schaalbare infrastructuur gebaseerd op Amazon’s cloud software. Je krijgt tevens de kans een bijdrage te leveren aan het professionaliseren van de organisatie. Juist jouw inzichten op nieuwe technieken en werkwijzen worden enorm gewaardeerd en gestimuleerd.

Daarbij wordt er momenteel gericht op een nieuw specifiek project dat zich richt op de software in een scanner van producten voor magazijnen. Dit brengt uiteraard weer nieuwe uitdagingen met zich mee.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • PHP en MySQL kennen geen geheimen voor jou;
 • Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste technieken op het gebied van webdevelopment;
 • Je bent oplossingsgericht en open minded;
 • Je neemt graag initiatief en bent een echte teamplayer!
 • Je hebt goede communicatie skills in het Engels.

Aanbod

 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Een uitdagende functie in een start-up omgeving;
 • Genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief;
 • Persoonlijk trainingsbudget
 • Werken in een jong en dynamisch team in hartje Utrecht!
 • 13e maand op basis van prestaties
 • Full time functie 40u (32u bespreekbaar)

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Klinkt dit als jouw mogelijke nieuwe baan? Reageer dan nu en wie weet ga je binnenkort op gesprek! Of stuur je CV en een korte motivatie naar het PHP team – info@php-professionals.nl