IT en Business Strateeg


Introductie

Spreekt werken in een internationale omgeving jou aan? Heb je altijd al interesse gehad in de automotive branche en wil je dit combineren met een veelzijdige functie als Business & IT Strateeg? Ga dan aan de slag bij dit familiebedrijf in Veghel!

Organisatie

Dit bedrijf in de transportsector levert wekelijks bijna 200 voertuigen aan klanten in wel 100 verschillende landen. Van trucks tot bedrijfswagens tot kiepwagens: het aanbod bestaat uit meer dan 1600 gebruikte voertuigen. Ze focussen op drie pijlers: retail, trade en service. Om deze te ondersteunen zijn er de afgelopen jaren een tweetal oplossingen ontwikkeld: een high-end ERP-systeem en een innovatieve E-Commerce oplossing. Met een internationaal team van 25 professionals in Nederland, 4 teams in India en een team in Letland wordt er iedere dag gewerkt aan de systemen zodat de juiste voertuigen tegen de beste prijs, met een complete service én een snelle internationale levering bij de klanten terecht komen.

Met het team in Nederland worden alle plannen uitgedacht en vervolgens wordt alles ontwikkeld in India of Letland. Met gemiddeld 36 projecten per jaar is er genoeg te doen. Voorbeelden van onlangs ontwikkelde projecten zijn websites, een klantportal en een schraper van veilingsites. Door veel vertrouwen en vriendschap op de werkvloer hangt er een informele sfeer waarin genoeg tijd over is voor vrijdagmiddagborrels, evenementen en een jaarlijks terugkerend eindejaarsfeest met alle werknemers. Ontdek als developer snel deze grenzeloze wereld van wegtransport bij dit te gekke bedrijf in Veghel!

Functie

Je bevind je tussen twee aspecten binnen het bedrijf: Business en IT. Jij bent de perfecte persoon hiervoor, want je kunt als geen ander de vertaalslag maken tussen deze twee verschillende processen. Je overlegt veel met developers en weet dit over te dragen aan andere collega’s, en vice versa. De projectmanagers schrijven veel uit, jij bent verantwoordelijk dat deze informatie uitgevraagd en gereviewed wordt. Echter sta je het gehele proces aan de zijlijn en fungeer jij dus deels als bewaker om de processen te stroomlijnen. Je mag jezelf hierdoor ook wel business architect noemen.

Als strateeg ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de software en je bent dus ook altijd op de hoogte van innovaties. De software staat op een vijftal pilaren, te weten: performance, usability, stability, security en functionality. Wanneer jij dus schakelt met de projectmanager heb je hier oog voor en bepaalt uiteindelijk of de functionele en technische ontwerpen geschikt zijn om te starten.

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO/WO opleiding richting IT afgerond;
 • Daarbij heb je meer dan drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring met software ontwikkeling, programmeerskills zijn een pré;
 • Sparren met collega’s kun jij vloeiend – zowel in het Nederlands als in het Engels;
 • Je hebt de ambitie om door te groeien naar een rol als manager;
 • En je wilt niets liever dan de schakel tussen business en IT zijn.

Aanbod

 • Een internationale, maar informele werksfeer mét Brabantse directheid;
 • Genoeg ruimte om je stem te laten horen – creativiteit wordt gewaardeerd;
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen: waar wil jij heen en hoe wil je dit doen?
 • Natuurlijk een mooi salaris wat aansluit op kennis en ervaring;
 • Deelname aan het eigen sportprogramma en voor de fanatiekelingen deelname aan sportevenementen;
 • En gezellige uitjes met het team waaronder een eindfeest.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.