Golang Engineer Digital Security


Introductie

Vind jij niets leuker dan technologie en security? Wil jij bijdragen aan een nieuw software product dat wereldwijde impact gaat hebben? Heb jij development ervaring (PHP, Python, C) en zou je graag met Golang aan de slag gaan binnen hypermoderne ontwikkelomgeving? Binnen deze start-up zijn er voor verschillende functieniveaus allerlei mogelijkheden!

Organisatie

Deze start-up is sinds kort bezig met de ontwikkeling van een zeer uitdagend project met betrekking tot Europese wet- en regelgeving waarbij digitale beveiliging een grote rol speelt. Het product gaat in 2020 de markt op en wordt tot die tijd onder geheimhoudingsverklaring ontwikkeld. Betrokken partijen voorzien een wereldwijde impact van dit product en verwachten dat dit product – ondanks de initiële focus op Europa – op wereldwijde schaal impact zal gaan hebben en de toekomst wordt van de digitale wereld.

De oprichter van dit bedrijf ziet het als zijn missie om de wereld veiliger te maken op digitaal vlak en houdt zich al jaren bezig met mensen zich bewust te maken van de vereisten rondom online security. Met goede financieringen is hij nu bezig met de realisatie van het software product en hij is op zoek naar goede developers die gepassioneerd zijn over online security en die door te ontwikkelen met GO (golang) hun steen willen bijdragen als software engineer / devops engineer. Momenteel wordt er voor de ontwikkeling van het fundament van het platform intensief samengewerkt met een extern team in Rotterdam. Er wordt in microservices gewerkt en er is een duidelijke scheiding van functionaliteiten in het systeem die makkelijk onafhankelijk van elkaar gebouwd kunnen worden. Dit maakt dat deze samenwerking effectief en constructief verloopt. Zodra het team van Golang developers endevops engineers in Bergen op Zoom (in een mooi kantoor naast het station!) compleet is, zullen steeds meer taken door het eigen team vervuld kunnen worden.

Functie

Omdat het IT-team binnen deze organisatie nog vormgegeven wordt, zijn er voor verschillende niveaus mogelijkheden om in te stromen. Natuurlijk is het een pre als je al development ervaring hebt met GO, maar ook als je vaardiger bent in bijvoorbeeld PHP of Python kunnen hier kansen liggen. Junior developers, mediors die naar senior willen doorstromen, of een senior developer die de ambitie heeft zich te ontwikkelen tot lead developer: zolang jij gedreven wordt door technologie en online security is dit een mooie kans in Bergen op Zoom. Ook als je graag (gedeeltelijk of geheel) bezig wilt zijn als devops engineer liggen er hier mogelijkheden voor jou.

Belangrijk is dat je de drive hebt om echt in GO te willen gaan programmeren. Je komt terecht in een klein team waarin je nog niet te specialistisch kunt zijn, maar het juist leuk vindt om op verschillende vlakken actief te zijn. Doordat het software product nog in de startfase zit is er geen legacy en is er heel veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit in keuzes voor technieken.

Functie-eisen

 • Je hebt ervaring met PHP, Python, C of Golang;
 • Het is een grote pre als je gewerkt hebt met continuous delivery, Docker, Istio,
 • Microservices, PostgreSQL;
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) verkrijgen;
 • Je bent een entrepreneur die gedreven is om te blijven groeien;
 • Je bent communicatief vaardig en gewend om agile in een klein team te werken;
 • Je bent op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen;
 • Jouw beheersing van de Engelse taal is zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.

Aanbod

 • Prima arbeidsvoorwaarden;
 • Een fulltime functie binnen een startende onderneming dat dankzij goede investeringen een solide basis heeft;
 • Veel individuele mogelijkheden op het gebied van ontwikkeling en functie-invulling;
 • Een mooie werkplek in het centrum van Bergen op Zoom.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.