Golang Developer voor softwarebedrijf in Amsterdam


Introductie

Hou jij van uitdaging en ben je graag op de hoogte van de nieuwste technieken? Wil jij je kennis delen en samen met het development team van dit bedrijf bijdragen aan de groei? Dan is dit wellicht de functie voor jou!

Organisatie

Tegenwoordig leven we in een maatschappij waarin informatie overal te vinden en heel belangrijk is. Dit bedrijf, dat gevestigd is in Amsterdam, gaat hier slim mee om. Ze richten zich op het verzamelen van alle informatie over bedrijven. Dit brengen ze samen, om de gegevens voor andere bedrijven gestructureerd en toegankelijk te maken. Met deze business to business services helpt dit bedrijf andere bedrijven succesvoller te worden en efficiënter te werken.

Het bedrijf bestaat al ruim 20 jaar en het vrij jonge team, dat ondertussen bestaat uit ruim 80 medewerkers, kenmerkt zich als enthousiast en gedreven. Gedrevenheid en plezier staan centraal: er zijn veel borrels, activiteiten (basketbal, pool en tafelvoetbal) en je kunt lekker van het zonnetje genieten op het dakterras.

Functie

Het backend development team bestaat uit 6 developers, met wie je gaat samenwerken en gaat discussiëren over problemen, nieuwe ideeën en technologieën. Je krijgt de kans om je kennis te delen en verder te ontwikkelen. Het team is gepassioneerd, er is ruimte voor initiatief en je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid.

De service die geleverd wordt blijft alleen relevant als de toekomst en centraal wordt gesteld en alle informatie en systemen up-to-date zijn. Daarom ga je werken met de meest recente technologieën en met je team samen streef je naar doorontwikkeling. Je taken worden bijvoorbeeld onderhoud, nieuwe features ontwikkelen een bestaande problemen oplossen.

Er wordt momenteel vooral gewerkt met PHP en met Golang, maar in de toekomst zal dit steeds meer richting Golang gaan.

Ben jij de leergierige en sociale programmeur die zich bij het team aansluit?

Functie-eisen

 • Minimaal 3 jaar ervaring in het werken met Golang en minimaal ervaring met een modern PHP framework (Laravel / Symfony)
 • Je bent oplossingsgericht, leergierig en gedreven
 • Kennis van MySQL, Kafka, Gitlab, Kubernetes, Grafana en Prometheus
 • Je bent bekend met CI/CD solutions (Gitlab CI)
 • Je weet wat van verschillende databases (RDBMSs, NoSQL en Time-series)
 • Nieuwe technieken leren vind je een leuke uitdaging
 • De concepten van micro-services, eventdriven systems en cloud native solutions zijn niet nieuw voor je
 • Goede beheersing (mondeling en schriftelijk) van de Engelse taal

Aanbod

 • Een salaris dat kan oplopen tot wel 5200 euro afhankelijk van kennis en ervaring
 • 36-40 uur, parttime and fulltime mogelijkheden, flexibele uren
 • Een dynamische omgeving waarin je werkt aan uitdagende projecten
 • Opleidingsmogelijkheden, zodat je up-to-date blijft en met de meest recente technologieën kunt werken
 • Er wordt voor alle hardware gezorgd die je nodig hebt om je maximaal in te zetten

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar t.steinmetz@php-professionals.nl.