Gezocht: Medior PHP Developer voor jonge start-up uit Amersfoort!


Introductie

Ga jij graag aan de slag in een jonge organisatie? Vind jij het gaaf om met de nieuwste technieken te werken? Ben je communicatief vaardig en heb je minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van PHP? Dan is deze functie geknipt voor jou!

Organisatie

Deze klant is een jonge en startende onderneming en uniek in zijn soort, zij bieden de conservatieve branche een steuntje in de rug en zijn uit op vernieuwing. Ze willen met name eenvoud creëren door meer inzicht te brengen in processen omtrent financiële diensten, zoals het sluiten van een hypotheek. Van hieruit richten zij zich op dit moment met name op de hypotheekbranche. Zo geloven zij dat 80% van een hypothecair adviesgesprek elke keer hetzelfde is, wat betekent dat het gedigitaliseerd zou kunnen worden. Om dit te kunnen realiseren zijn ze verschillende tools aan het ontwikkelen, die ze later zullen samenvoegen tot één groot platform. Onderdelen hiervan zijn de berekeningen zelf, de adviesvragen, het koppelen met de benodigde software pakketten en het ontwikkelen van de stijl.

Onze klant werkt met samen met verschillende bedrijven en zullen dit platform altijd b2b blijven verkopen. Van starters tot grote franchisenemer (Hypotheekshop) en geldverstrekkers (MUNT hypotheken). Zo krijgen ze vanuit veel hoeken feedback, zowel technisch als inhoudelijk. Allereerst zal het technisch fundament gebouwd worden, daarom dat er momenteel gezocht wordt naar een ervaren PHP developer.

Het is een jong bedrijf waar de leeftijd van de medewerkers gemiddeld 25 jaar is. De sfeer valt te omschrijven als informeel en relaxt. Dit houdt niet in dat er niet gewerkt wordt, want iedere werknemer zet zich de volle 100% in voor zijn of haar taken. Kwaliteit en klanttevredenheid staat hierbij altijd voorop.

Functie

Deze klant is gevestigd op een mooie locatie in het centrum van Amersfoort en vlakbij het station gelegen. Er wordt gewerkt op één grote ruimte en iedere middag wordt een heerlijke lunch bereid door een kok!

In totaal zijn ze met 10 medewerkers, waarvan 6 PHP developers. In dit team van developers ga je in een Agile werkomgeving aan de slag. Je werkzaamheden zullen met name bestaan uit het vormgeven van het platform en het opzetten van de beginselen van het product. Momenteel wordt er gezocht naar een medior PHP developer, maar gezien het team in het geheel nog verder vormgegeven zal worden staan ze ook open voor goede junioren en zeer ervaren developers.

Er wordt gewerkt met Laravel en momenteel zijn ze bezig met ISO certificering en Agile werkwijze, Jira en Unittesting. WFT basis, andere financiele kennis of Psychologie of affiniteit hiermee is hele grote pré.

Functie eisen

 • Uitstekende kennis van PHP/OOP, bij voorkeur kennis van Laravel.
 • Kennis van MySQL, HTML, CSS, Javascript (jQuery);
 • Kennis van REST, XML, XSLT, SOAP is een pré;
 • Ervaring met Git, Unit test en Jira is een pré;
 • Financiële kennis of kennis van psychologie is een grote pre;
 • Je vindt het gaaf om innoverend bezig te zijn.

Aanbod

 • Een uitstekend marktconform salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Doorgroeimogelijkheden en je ontwikkeling wordt gestimuleerd;
 • Flexibele werktijden;
 • Werken met de nieuwste technieken en ruimte voor innovatie.

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.