Gezocht: Enthousiaste PHP developer voor specialist in commercieel vastgoed!


Introductie

Wil jij aan de slag in een innovatief en succesvol bedrijf? Heb jij een kritische werkhouding en oog voor detail? Wil jij bouwen aan een uniek product in Nederland? Heb jij passie voor het vak en wil je nog veel leren? Dan is deze functie geknipt voor jou!

Organisatie

Onze klant is uniek in Nederland en specialist in het leveren van informatie over commercieel vastgoed. Dit betekent dat zij over informatie beschikken van meer dan 400.000 panden en bijna 1,5 miljoen eindgebruikers in Nederland. Zo weten zij van wie het pand is, wanneer en voor hoeveel euro het gekocht is. Maar ook wie er in het pand gevestigd zijn en welk krediet deze bedrijven hebben.

Vanzelfsprekend is dit waardevolle informatie en zeer nuttig voor makelaars, de overheid, gemeenten, ontwikkelaars, investeerders en beleggers. Dit zijn dan ook de klanten van deze organisatie, inmiddels beschikken ze over een bestand van 110 klanten.

De informatie over het commerciële vastgoed wordt o.a. ingekocht bij het kadaster en door onze klant bijgehouden in een unieke database, welke is gekoppeld met gegevens van bijvoorbeeld overheidsorganisaties, makelaars en kredietinformatieleveranciers. Je kunt je voorstellen dat door deze gegevens te koppelen in één integraal systeem er veel nieuwe inzichten en kansen ontstaan.

Onze klant bestaat nu 3,5 jaar, waardoor ze nog volop in frisse energie zijn. Momenteel werken ze met 10 medewerkers op de nieuwe locatie in Amsterdam-West. De sfeer is informeel, elke dag wordt er samen geluncht en vrijdagmiddag wordt er soms spontaan een borrel georganiseerd.

Functie

Gezien de organisatie zich volledig stort in de unieke database is het vanzelfsprekend dat ook jij je hier als PHP developer goed in thuis kunt voelen. Er wordt met name maatwerk geleverd aan de klant en heeft veelal betrekking op verschillende zoekfuncties richting de database. Zo gaat het om het uitfilteren van de vraag van de klant. Bijvoorbeeld: ‘’Ik wil een overzicht van advocatenkantoren in Hilversum van het jaar 2015 met de kosten van € 4.000.000,- zonder dat het cultureel erfgoed is’’.

Het is dus belangrijk dat je goede zoekopdrachten naar de databases kunt sturen. Het in- en uitvoeren van zoekopdrachten an sich klinkt niet direct heel spannend daarom kun je je ook bezig houden met het doorontwikkelen van het product en database. Bij een bedrijf als deze zul je zien dat er veel uitdaging in zit en je er als PHP developer een prachtige baan kunt hebben.

Momenteel wordt er gezocht naar een medior PHP developer, maar gezien het team in het geheel nog verder vormgegeven zal worden staan ze ook open voor goede junioren en zeer ervaren developers. Je gaat aan de slag in een team van 3 developers en je krijgt volledig de ruimte om jezelf te ontwikkelen op technisch vlak. Daarnaast kun je jouw bijdrage leveren aan technische richtingen en natuurlijk de gezellige bedrijfscultuur.

Functie eisen

  • Je hebt goede kennis van PHP (OOP/MVC);
  • Je front-end skills zijn goed op orde, HTML, CSS en JavaScript kennen geen geheimen voor jou;
  • Ervaring met Elasticsearch is een pré;
  • Kritische werkhouding met oog voor detail;
  • Je bent actief bezig met nieuwe technologieën.

Aanbod

  • Een marktconform salaris (afhankelijk van niveau en ervaring);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een informele werkomgeving waarin je ontwikkeling gestimuleerd wordt;
  • Parttime werken is bespreekbaar;
  • Werken met de nieuwste technieken en ruimte voor innovatie.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.