Fullstack PHP’er voor narrowcasting bedrijf in Sittard


Introductie

Werken aan internationale, afwisselende en uitdagende projecten? Met jouw frontend JavaScript skills en kennis van PHP backend het team van backend developers verder brengen? Dit alles vanuit een mooi kantoor met uitstekende werksfeer vanuit Sittard? Lees dan vooral verder!

Organisatie

Dit bedrijf komt oorspronkelijk uit Noorwegen en heeft sinds 1991 een locatie in Limburg. Er worden narrowcasting oplossingen ontwikkeld voor de retail sector. Hierbij kun je denken aan schermen, video wall en tablets in winkels die door deze software op afstand kunnen worden aangestuurd. Inmiddels wordt dit in ongeveer 100 landen gebruikt door grote merken als H&M, Nike, Coca Cola en Hunkemöller.

De software is uniek en dat blijkt wel uit het feit dat er wereldwijd vraag is naar deze oplossing. Vanuit verschillende kantoren in Amerika, Australië en Europa worden maatwerkoplossingen voor klanten ontwikkeld. De huidige standplaats in Limburg – Sittard – is verantwoordelijk voor het voldoen aan de vraag van klanten vanuit heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Wereldwijd werken er zo’n 400 mensen over de hele wereld voor dit bedrijf, waarvan ongeveer 35 medewerkers vanuit Sittard. Het team hier bestaat vooral uit Nederlandse medewerkers, maar vanwege de samenwerking met het team in Noorwegen is het team heel internationaal ingesteld. Er heerst een groot teamgevoel en een hele fijne werksfeer. Het bedrijf is beroemd en berucht om de gezellige en tot in de puntjes georganiseerde feesten inclusief huisband.

Functie

Als fullstack developer binnen dit team ga je aan zowel front als backend met verschillende nieuwe technieken aan de slag. Zo wordt er zowel met Laravel als JavaScript, Angular.js en Cordova gewerkt. Het team bestaat momenteel uit zeven backend developers en er is dus met name op frontend behoefte aan versterking, al wordt jouw mogelijke bijdrage aan de backend kennis ook ten zeerste gewaardeerd.

Je werkt met het team aan projecten van buitenlandse klanten. Over het algemeen draait Sittard haar eigen projecten, maar het komt geregeld voor dat vanwege de grootte van projecten er intensief wordt samengewerkt met collega developers uit Noorwegen. De duur van projecten varieert van twee weken tot drie maanden.

Werken voor verschillende klanten maakt dat geen enkel project het zelfde is. Developers vinden dan ook veel uitdaging en variatie in hun werk. Daarnaast wordt eigen inbreng erg gestimuleerd en is er vanuit de organisatie ook veel aandacht voor wat medewerkers zelf willen. Dit maakt dat medewerkers jarenlang blijven werken voor deze organisatie.

Functie-eisen

Als developer herken jij je in onderstaande punten:

 • Uitgebreide ervaring met HTML5, CSS3, MySQL, Javascript en Angular;
 • Kennis van PHP (Laravel), Python, API’s;
 • Ervaring met Bootstrap, SASS/LESS, VueJS, GIT en mobile development is een pre;
 • Je hebt de drive om nieuwe dingen te willen maken en je vast te bijten in een project;
 • Je bent een teamplayer die proactief aan de slag gaat;

Aanbod

 • Werken aan afwisselende, uitdagende maatwerkprojecten voor internationale klanten;
 • Professionele en gezellige collega’s in Sittard en ver buiten de Limburgse grenzen;
 • Jaarcontract met uitzicht op vast;
 • Prima salaris;
 • 29 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • Bedrijfsfitness, lunches en regelmatige bedrijfsborrels;
 • Hip kantoor met een dynamische sfeer en platte organisatie

Inlichtingen

Klinkt dit als jouw mogelijke nieuwe baan? Reageer dan nu en wie weet ga je binnenkort op gesprek! Stuur jouw CV en/of reactie naar het PHP team – info@php-professionals.nl.

Sollicitatie

Ben jij niet op zoek, maar ken jij mensen die wel op zoek zijn naar een nieuwe baan als PHP Developer? Dan horen wij graag van je! Mocht je namelijk iemand aandragen die via ons zijn nieuwe baan vindt, krijg jij als dank daarvoor een nieuwe iPad toegestuurd!