Fullstack PHP Developer Zorgsector Losser


Introductie

Wil jij je programmeer skills inzetten om mensen met trombose perfecte zorgverlening te kunnen bieden? Kan jij goed overweg met veel vrijheid en weet jij daardoor de juiste zetten te maken als pionier? Dan is deze vacature als fullstack developer in Losser voor jou weggelegd!

Organisatie

Trombose: de aandoening waarbij er een stolsel in een van de bloedvaten ontstaat. Deze start-up uit Losser voorziet de gehele trombosezorgketen van hun product. Het doel is om als pionier in de markt de zorg te optimaliseren en te digitaliseren. Niet alleen zorgprofessionals, maar ook patiënten hebben direct contact met het product. De meetwaarden worden gecommuniceerd met het eigen ontwikkelde, state of the art, product. Medici kunnen de waarden beoordelen en deze vervolgens communiceren met de app. Op deze manier kunnen medici patiënten beter en sneller medisch advies geven.

Het bedrijf staat aan de start van een enorme groei en het klantenportfolio zal vanaf volgend jaar exponentieel toenemen. Het product zelf staat, maar het developmentteam staat voor een mooie uitdaging om ervoor te zorgen dat de gebruikers optimaal gebruik kunnen maken van de software. Het huidige product is inmiddels gerealiseerd, maar het bedrijf staat niet stil. Integendeel juist; de focus verschuift op de achtergrond als naar andere componenten in de zorg (naast trombose). Hoe klinkt het voor jou om bijvoorbeeld te helpen bij de preventie van hersen- en hartinfarcten?

Functie

Als fullstack developer ga je aan de slag met de doorontwikkeling van het product. Processen moeten efficiënter en worden gedigitaliseerd. De kwaliteit van het product moet ten alle tijd van hoge kwaliteit zijn om de zorg optimalisatie te verhogen. Je hebt ervaring met werken met MVC-frameworks, dus het eigen ontwikkelde framework leer je ook snel begrijpen. Anderen noemen jou ook wel een pionier in je vak en bent bereid om hiermee vitaliteit en preventie te bevorderen binnen de zorgsector. Als Start-up is nog weinig vastgelegd en krijg je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheden in je werk. Hetgeen er perfect voor zorgt dat jij je rol als developer perfect kunt uitvoeren!

Functie-eisen

 • Je hebt een sterke programmeerbasis in PHP;
 • Verder bestaat jouw skillset uit HTML, CSS, JavaScript en MySQL;
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring met werken op een Agile basis;
 • Je spreekt goed Nederlands en Engels;
 • Het kunnen overleggen van een VOG.

Aanbod

 • Uiteraard goede voorwaarden: goed salaris én 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Uitzicht op een vast contract binnen een groeiende organisatie;
 • Ruimte (en budget) om jezelf te ontwikkelen;
 • Bedrijfsuitjes waar nog jaren over gesproken wordt;
 • En natuurlijk een inspirerend team waar je jezelf thuis in voelt en doelen mee bereikt.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.