Fullstack PHP developer in start-up Eindhoven


Introductie

Hartje Eindhoven aan de slag met innovatieve software binnen een veelbelovende start-up? Focus op frontend en werken met AngularJS in een klein team van developers? Lees dan snel verder voor deze gave kans voor een junior of medior Fullstack developer.

Organisatie

Dit bedrijf startte in 2009 met het ontwikkelen van games, maar heeft in 2016 het roer omgegooid en is zich gaan specialiseren in het ontwikkelen van software voor bedrijven.

Het platform dat zij aanbieden is gericht op configuratie. Stel je wilt een auto kopen, zou je aan de hand van de software het product met alle verschillende opties op je beeldscherm in 3D kunnen zien.

Het platform is volop in ontwikkeling en gaat binnen een paar maanden live voor de hele wereld. Uiteraard is er concurrentie, maar de software die nu bestaat is ontzettend kostbaar en dit bedrijf wil dat ook kleinere bedrijven met een kleiner budget de configuratie kunnen gebruiken. Bedrijven die het product kunnen kopen, kunnen uit uiteenlopende branches komen.

Hierbij kun je denken aan vastgoed, ecommerce en automatiek. Deze software heeft zelfs voor het live gaan al internationale interesse gewekt; dit blijkt wel uit de uitnodiging om te pitchen op een webbijeenkomst in Lissabon en het bezoek aan een van de grootste software beurzen van de wereld in Las Vegas.

Momenteel bestaat het bedrijf uit vier ontzettend ambitieuze werknemers. Het kantoor is gevestigd in het centrum van de stad in een bedrijven verzamelgebouw waar ook andere start-ups gevestigd zijn. Er is een parkeergarage onder en op loopafstand van het treinstation.

Functie

Als developer in dit team start je de dag met een gezamenlijke stand-up. Je draagt bij aan het verder ontwikkelen van het online platform zodat het binnen een paar maanden live kan gaan. Je denkt mee over waar je koppelingen aan kan toevoegen en hoe nieuwe functionaliteiten goed georganiseerd kunnen worden. Je zult je grotendeels richten op Javascript en Angular, al is een stuk kennis van de backend ook mooi meegenomen zodat je hier ook je kennis in kunt ontwikkelen en inzetten. Doordat je in een klein en kundig team terecht komt, krijg je veel zelfstandigheid om aan losstaande modules te werken. Volop mogelijkheden om binnen deze veelbelovende start-up jouw programmeerskills verder te ontwikkelen en in te zetten voor de doorontwikkeling van het platform.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt 1-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je programmeert object geörienteerd;
 • Je hebt kennis van HTML5 & CSS3, Javascript
 • Je hebt ervaring met Angular.JS, Node.JS of andere Javascript frameworks;
 • Je bent bekend met PHP5, MySQL, API’s
 • Je bent ontzettend leergierig en ambitieus!

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid tot het bijwonen van gave internationale bijeenkomsten;
 • Meegroeien in een dynamische start-up omgeving;
 • Werken aan een ontzettend innovatief product!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.