Fullstack Developer


Introductie

Voor dit ambitieuze en gezellige internetbureau in Valkenswaard en Eindhoven zoeken wij een ervaren full-stack developer die zich in een multidisciplinair team bezig wil houden met o.a. Javascript en Node.js om mee te werken aan innovatieve webapplicaties.

Organisatie

Dit full service internetbureau bestaat al ruim 15 jaar en het behoort tot één van de betere werkgevers in de regio. Momenteel bestaat het nuchtere team uit een mannetje of 12, afkomstig uit alle hoeken van Brabant. In deze platte organisatie hangt een fijne, constructieve sfeer waarbij online technologie een gezamenlijke passie is. Samen hebben zij een sterke focus op e-commerce, maar zij ontwikkelen ook geavanceerde maatwerk oplossingen. Het doel is om klanten succesvol te maken in hun online business.

Het bedrijf is gevestigd in een mooi pand in Valkenswaard, goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar beschikt ook over een eigen parkeerplaats. Je bent vrij om te bepalen of je jouw werkdag om 7:30 uur of pas tegen tienen begint. Met collega’s wordt een stand-up gedaan, om de plannen voor die dag scherp te stellen en op de hoogte te zijn van elkaars werkzaamheden. Tussen 12:30 en 13:00 uur is het lunchtijd en dit sociale half uurtje wordt – naast het eten van een broodje – gebruikt voor een stevig potje tafelvoetbal. Met enige regelmaat gaat het team samen borrelen, uit eten of lasergamen.

Functie

Als Medior full-stack developer heb jij al ruime ervaring met front-end development en ben je klaar om je binnen deze mooie organisatie volop verder te gaan ontwikkelen. De nadruk zal liggen op Javascript (70% front-end en 30% back-end). Je vindt het leuk om prachtige dingen te ontwikkelen en vindt de ervaring van de gebruiker daarbij heel belangrijk. Je zult je verdiepen in nieuwe tools of frameworks en probeert samen met je teamleden het beste resultaat te behalen. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt samenwerken in een team en je communicatieve vaardigheden sterk zijn. Het opsturen van een door jou ontwikkeld stukje voorbeeldcode en een meeloopdag maken onderdeel uit van het sollicitatieproces.

Functie-eisen

 • HBO-WO diploma van een technische opleiding;
 • Minimaal 4 jaar ervaring in Javascript of Node.js;
 • Ruime ervaring met MVC en OOP;
 • Ervaring met REST microservices, API’s en SASS, Gulp en NPM;
 • Kennis van Agile development/scrum en Atlassian Stack is een pre;
 • Sterke sociale vaardigheden.

Aanbod

 • Salaris tussen €2500,- en €3500,- (afhankelijk van je leeftijd, ervaring en kennis);
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Flexibele werktijden en werkplekken;
 • Pensioenregeling (50/50);
 • Laptop van de zaak
 • Allerlei bedrijfsuitjes en beloningen (o.a. een leuk kerstpakket en de mogelijkheid om je eigen goede doel te steunen)

Inlichtingen

Klinkt dit als jouw mogelijke nieuwe baan? Reageer dan nu en wie weet ga je binnenkort op gesprek! Stuur jouw CV en/of reactie naar het PHP team – info@php-professionals.nl.

Sollicitatie

Ben jij niet op zoek, maar ken jij mensen die wel op zoek zijn naar een nieuwe baan als PHP Developer? Dan horen wij graag van je! Mocht je namelijk iemand aandragen die via ons zijn nieuwe baan vindt, krijg jij als dank daarvoor een nieuwe iPad toegestuurd!