Fullstack Developer Geo-software


Introductie

Wil jij binnen een gevestigd bedrijf werken aan de migratie van een bestaand SaaS-product naar een compleet nieuw platform? Lijkt geo-software jou interessant en heb je fullstack kennis en ervaring? Dan is deze vacature zeker een mooie kans voor jou!

Organisatie

Dit bedrijf in Nieuwkuijk is ontstaan door het samenvoegen van diverse bedrijven in de civiele sector. Het begon als een detacheringpartij, nu is het een gevestigd bedrijf van meer dan 250 man. Ze specialiseren zich in de ondergrondse infrastructuur, waar ze zich vastbijten in beschikbare data om deze vervolgens in te zetten bij het realiseren van nieuwe verbindingen van bijvoorbeeld glasvezel, water of energie. Met een webbased platform wordt inzichtelijk gemaakt waar de huidige leidingen en verbindingen lopen.

De afdeling Software & Trainingen is verantwoordelijk voor het platform en bestaat uit 13 vaste medewerkers. Het aantal developers zal de aankomende jaren sterk gaan groeien door het succes van het product. Grote partijen in de telecom en nuts sector, maar ook gemeentes en andere instanties maken inmiddels gebruik van de software of willen dit binnenkort graag gaan doen. Vooral de toepasbaarheid binnen diverse domeinen zorgt voor een sterke groei.

Functie

Jij wordt als nieuwe aanwinst verantwoordelijk voor de migratie van de SaaS-oplossing naar een nieuw platform. Het product gaat inmiddels zes jaar mee en er moet een nieuwe versie komen om de oplossing ook toekomstbestendig te maken. Het is een platform gericht op samenwerking tussen verschillende partijen in de infra. De verbindende factor hiervan is de kaart, waarop je alles kunt volgen. Projectplanning, voortgang en resultaten worden hierop getoond, waardoor in één keer duidelijk is voor iedere partij hoe alles ervoor staat.

Samen met de product owner ga je in een nieuw team in conclaaf hoe het product eruit komt te zien. Het specifieke te gebruiken Javascript framework staat nog open. Dit maakt dat jij hier met jouw ideeën invloed op kunt uitoefenen. Omdat het huidige platform op Drupal draait, komt zowel jouw frontend kennis op gebied van Javascript als backend Drupal en PHP kennis van pas. De overige teams werken met Javascript, Angular, TypeScript, NodeJS, Docker en PostgreSQL. Het bestaande platform zal nog wel een tijd doordraaien, dus je werkt intensief samen met het bestaande team. Binnen deze organisatie krijg jij de kans om met de nieuwste technieken aan de slag te gaan, creatief en ondernemend mee te denken om met jouw enthousiasme samen iets moois neer te zetten.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 3 jaar development ervaring met PHP;
 • Goede kennis en ervaring met Drupal;
 • (Ruime) ervaring met Javascript, Node.js en Angular is een pré;
 • Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je wordt enthousiast van het product en het migratieproces dat te wachten staat;
 • Je bent communicatief vaardig, ondernemend en creatief.

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Mogelijkheid tot deels thuiswerken en parttime werken;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Vakantiegeld, vakantiedagen en een premievrij pensioen;
 • Genoeg doorgroeimogelijkheden en de middelen hiervoor (trainingen, etc.);
 • Gezellige vrijmibo’s en twee keer per jaar een personeelsfeest.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.