Fullstack Developer Cybersecurity


Introductie

Heb jij een passie voor Cybersecurity? Én wil je dit combineren met coden in een slim team waarbij je met kleine puzzelstukjes zorgt voor de gehele software-oplossing? Wacht dan niet langer en lees verder wat je kunt verwachten!

Organisatie

Deze organisatie in Waardenburg werkt met 70 man aan oplossingen op het gebied van Cybersecurity. Ze handelen volgens het Zero Trust Policy: met de software die ontwikkeld wordt houden ze niet alleen hackers buiten de deur, maar wordt alle data en applicaties beschermd. Dit wordt gedaan voor klanten als huisartsen, ziekenhuizen en postorderbedrijven – ieders persoonlijke gegevens worden veilig bewaard. Hoe? Het bedrijf biedt vier verschillende diensten aan: het ontwikkelen van IT-security beleid, Threat Management, rapportages en de service die hierbij hoort. Hierin mogen zij zichzelf specialist noemen en hebben ze ruim 10 jaar ervaring in het bieden van efficiënte en innovatieve oplossingen voor IT-security vraagstukken.

Het team bestaat uit tien developers, inclusief Product Owner, DevOps en UX designers. ’s Ochtends wordt de dag afgetrapt met een stand-up waarin de projecten worden besproken. Hierna weet ieder zelf zijn weg te vinden, maar komt iedereen tijdens de lunch weer bijeen om gezamenlijk een broodje te eten. Op vrijdag is deze nét even iets luxer dan normaal – compleet verzorgd en inclusief heerlijke warme croissantjes! Omdat het bedrijf constant groeiende is, zijn ze nu op zoek naar versterking.

Functie

Als developer werk jij aan een van de bouwstenen van het grotere geheel. Samen met het team bouw je containers. Dit gebeurt zoveel mogelijk in kleine projectjes, die samen de software oplossing vormen waarop de gehele business van de organisatie draait. De software kan zowel op bare metal (k8s) in Amazon als in Azure draaien. Welke taal je hiervoor gebruikt is voor hun van ongeschikt belang, zolang het maar werkt en dat je collega’s die mening met je delen. En CI/CD (unit tests) een vereiste is. De software is in het eerste begin gestart in PHP en geschreven in Symfony2, dus af en toe pas je daarin bestaande code aan.

Jouw eigen initiatief en bijdrage zijn in deze functie van groot belang. Denk aan het aandragen van ideeën, het ontwerpen van de oplossing en mee discussiëren in het team. In ruil hiervoor krijg je veel vrijheid en uitdaging. In de organisatie neem je plaats in het R&D team, een team waar slimme IT’ers snel schakelen, maar waar een middag code kloppen met een koptelefoon op ook zeker geen probleem is.

Functie-eisen

 • Je weet te schakelen op een hoog denkniveau, maar een universitair diploma is niet verplicht;
 • Verder heb je ervaring in het schrijven van code – in welke taal (bijv. PHP, Perl of Go) maakt niet uit;
 • Minimaal 4 jaar ervaring;
 • Je bent resultaatgericht;
 • En je wilt aan een gaaf product werken wat voor veel online veiligheid zorgt!

Aanbod

 • Geld – natuurlijk een goed salaris;
 • Een goed verzorgde lunch;
 • Flexibiliteit in de tijd én waar je werkt (thuiswerken is mogelijk);
 • Een werkplek waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd;
 • Pizza-sessies waarin ieders passie voor het vak weer aangewakkerd wordt;
 • De mogelijkheid om andere talen te ontdekken;
 • En een toffe informele werksfeer vol met “nerds”!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.