Fullstack Developer BI Transportsector


Introductie

Heb jij affiniteit met Business Intelligence en de transportsector? Word jij enthousiast van een start-up waar je je bezig kunt houden met slimme data, Javascript frameworks en kennis en techniek van voertuigen van transportbedrijven? Dan wekt deze vacature jouw interesse!

Organisatie

Dit bedrijf is ontstaan in 2015 door een bundeling van web en technische kennis van twee broers, met als doel de transportbranche te verbeteren. Vanuit een mooi kantoor met dakterras in Breda ontwikkelen zij slimme IT oplossingen voor de automotive branche. Hierbij focussen zij zich voornamelijk op (tracking) software voor vrachtwagens. Hierbij kun je denken aan software dat diverse logistieke pakketten bundelt, maar ook aan een slim pakket dat historische informatie over weer en verkeer meeneemt om te voorspellen hoelang een bepaalde route duurt. Hier speelt het systeem op in door verbanden te leggen en eventueel met alternatieve routes te komen.

Het precieze doel van de onderneming is om met hun software de logistieke branche efficiënter te maken, waardoor kosten kunnen worden bespaard. Denk hierbij aan het voorkomen van ongelukken en verminderen van brandstof. Als developer ben je daardoor met jouw technische input van zowel economische als maatschappelijke toegevoegde waarde.

Op dit moment ligt de focus nog voornamelijk op de Nederlandse markt, maar de eerste stappen voor uitbreiding en gebruik in Duitsland, Frankrijk en Engeland zijn al gezet. Om de wereld een beetje mooier te maken met software ten behoeve van de connected truck, breidt het team graag uit met ervaren fullstack developers die met de nieuwste technieken willen bijdragen aan deze innovatieve applicatie.

Functie

Als fullstack developer kom je terecht in het team van 8 man, bestaande uit 2 frontenders en 6 backend developers. Je komt terecht in een start-up cultuur waar je tussen 7.00 en 10.00 uur je werkdag kunt beginnen en waar je samen met collega’s om 11.00 uur dagelijks de stand-up houdt. Er wordt belang gehecht aan snel schakelen en dit uit zich onder andere in korte sprints. De stack is behoorlijk innovatief en je zult werken met de nieuwste technieken. Hoewel de focus op Javascript ligt, is backend PHP kennis wel van belang. Naast development skills zijn goede sociale vaardigheden net zo belangrijk. Je zult regelmatig met klanten in contact staan en het is daarom van belang dat jij een technisch verhaal goed kunt vertalen voor een non-technisch persoon. Hoewel de voertaal op de werkvloer Nederlands is, is het met het oog op de uitbreiding naar het buitenland en het klantcontact essentieel dat je ook een goede beheersing van het Engels hebt.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met o.a. JavaScript en PHP;
 • Kennis van React, Linux, Webpack en andere JavaScript libraries is een pré;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse én de Engelse taal;
 • Je durft verantwoordelijkheid te dragen en initiatieven te nemen;
 • En je bent flexibel en staat je mannetje.

Aanbod

 • Een uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Zeer flexibele werktijden binnen een ambitieuze en dynamische start-up;
 • Een gepassioneerd team waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een toffe werkplek op 1 minuut loopafstand vanaf het treinstation van Breda;
 • Aan het eind van de week een biertje op het dakterras.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.