Full Stack PHP Developer


Introductie

Sta je open voor een nieuwe uitdaging en zou je graag bij een bedrijf willen werken dat bezig is met persoonlijke aandacht en technologie? Lees dan verder, want dan is dit de ideale vacature voor jou!

Organisatie

Dit is een bedrijf dat 6 jaar geleden is opgericht en expert is in online gastbeleving. Inmiddels zijn zij gegroeid als bedrijf die als enigste op de markt in Nederland deuren kan openen via een webapp voor fitness, wellness centres en hotelkamers. Zij zorgen ervoor dat de communicatie beter verloopt tussen de gasten tijdens een verblijf van een accommodatie en het informeren via een centrale manier. Daarnaast wordt dit ook gebruikt om huisvesters te helpen om in contact te blijven met de student om zo de informatie actueel te houden. Maar als je nog een stukje maatschappelijke bijdrage mist, wordt dit ook gebruikt als een digitaal kanaal voor in de zorg om de cliënten, verpleging en de naasten te helpen. Als dit geen uitdagende en groeiende ontwikkelingen zijn, dan weet ik het ook niet meer!

Vanuit de prachtige stad Haarlem wordt er gewerkt aan deze applicaties. Als je hier aan de slag gaat kom je terecht in een klein en kundig team van 8 medewerkers en waar je als nieuweling snel wordt opgenomen in de groep. Het team bestaat uit mensen die houden van een gezellige sfeer.

Genoeg te bespreken met de gratis lunch die elke dag voor je klaar staat. Daarnaast worden er regelmatig etentjes of sportmomentjes met elkaar gepland. Wil jij onderdeel zijn van dit mooie bedrijf en gezellige team? Lees dan snel verder!

Het bedrijf werkt voornamelijk met native apps, maar voor hotels is dit door de jaren heen gegroeid naar webapps. Enkele grote klanten die hier gebruik van maken zijn Fletcher hotels en Eden hotels. Daarnaast hebben zij sinds twee jaar ook een authenticatie platform voor domotica en toegang tot de hotelkamer opgebouwd. Over ontwikkelingen gesproken!

Hiervoor werd de ontwikkeling van de platformen door externe bedrijven gedaan die dicht bij het kantoor gevestigd zijn. Tegenwoordig wordt er ook in-house aan de platformen ontwikkeld en daarom zoeken wij jou, een grote uitdaging bij een bedrijf dat snel groeit en fantastische klanten heeft!

Functie

Als PHP Full Stack Developer werk je in een klein team waar ruimte is voor je eigen creativiteit en waar je genoeg verantwoordelijkheid krijgt. Je zult bezig zijn met de ontwikkelingen van het platform, met daarnaast het werken aan de front end. Binnen het team is er genoeg kennis van PHP, Symfony en Javascript, maar ook van media en content. Een plek waar je genoeg variërende gesprekken hebt en waar je veel van kunt leren.

Omdat er binnen het team veel ruimte is voor initiatief en verantwoordelijkheid, worden je ideeën en oplossingen van technische problemen met open armen ontvangen!

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als PHP Fullstack Developer;
 • Je hebt kennis van PHP, MySQL, Symfony, Zend of een vergelijkbaar framework;
 • Je hebt kennis van Javascript, HTML en CSS;
 • Je hebt kennis van GIT en Ubuntu;
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding;
 • Je hebt passie voor techniek;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Aanbod

 • Een salarispakket op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een contract van 32 per week;
 • Een gezellige werksfeer;
 • Iedere dag een gratis lunch;
 • In totaal 23 vakantiedagen;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl