Full-stack Mobile Developer bij startup


Introductie

Werk als Full Stack Mobile Developer mee aan dé nieuwste social dining experience en breng mensen samen bij het dineren!

Organisatie

Dit bedrijf biedt dé nieuwste social dining experience: een app waarbij je aanschuift bij huisgemaakte diners bij jou in de buurt of zelf een diner organiseert. De oprichter van deze app kwam tijdens zijn rondreis door Australië bij het idee op. Hij verbleef in Australië voornamelijk in hostels waar de gasten gemakkelijk met elkaar in contact komen tijdens het gezamenlijk bereiden van een avondmaaltijd. Bij terugkeer in Nederland merkte hij op dat hier niemand de tijd meer lijkt te nemen of de moeite lijkt te doen om dit soort momenten te creëren. Dit moest veranderen en zo is hij in 2017 begonnen met het opzetten van deze mogelijkheid via een app.

De app maakt het mogelijk om aan te schuiven bij een ieder die zich aanbiedt via de app. De aanbieders willen natuurlijk graag een succesvol en gezellig diner verzorgen, dus doen ze extra hun best om de maaltijden lekker te bereiden. Ook is het mogelijk om zelf een etentje te organiseren. Het dineren bij iemand anders biedt de gelegenheid om nieuwe vrienden, business partners of andere connecties te maken. De nadruk ligt hem dus niet op het vinden van een smakelijke “snelle hap” maar juist op de sociale impact door het in contact komen met nieuwe mensen.

Het bedrijf wordt gerund door twee jonge innovatieve ondernemers die niet voor het eerst een bedrijf opzetten. Het tweetal werkt vanuit Utrecht centrum in een groot kantorenpand met veel andere Start-Up bedrijven. De ondernemers zijn innovatief, professioneel, gedreven en ze investeren graag in mensen en talent. De organisatie heeft als doel om te groeien en met meerdere werknemers te werken op het kantoor aan de ontwikkeling van de app.

Functie

Op dit moment wordt er op gebied van development nog gewerkt met freelancers. De twee freelancers, één Frontend developer en één Backend developer, hebben de basis van de app gelegd waar jij als Fullstack developer de werkzaamheden van hen overneemt.

Als Full-stack Developer ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Front-end en Back-end van de app. Je maakt gebruik van de nieuwste technieken bij het werken aan deze innovatieve maatwerkoplossingen. Je houdt regelmatig contact met de interaction / visual designer die de creatieve kant voor haar rekening neemt. Naast dit alles gebruik je jouw expertise om ook mee te denken aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid voor de klanten en Back-end users van de app.

Werk jij graag samen in een klein en innovatief team waar jij genoeg eigen input kan geven? Sluit je dan aan bij deze ondernemers en vervul hier een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen invulling!

Functie-eisen

 • MBO of HBO werk- en denkniveau op gebied van informatietechniek;
 • Ruime ervaring met PHP & MySQL, React Native / Flutter is vereist;
 • Ervaring met Laravel of vergelijkbaar framework is zeer gewenst;
 • Kennis van de bekendere Frontend technieken zoals HTML, CSS & Angular is een pré;
 • Je ziet snel de essentie van een vraagstuk en kunt probleemoplossend denken;
 • Plannen is voor jou geen probleem en je draagt graag kennis over aan collega’s.

Aanbod

 • Salaris, salaris & salaris;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden onder andere reiskostenvergoeding, maar ook juist mogelijkheden tot thuiswerken;
 • Je krijgt de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Je krijgt een laptop van de zaak en krijgt beschikking tot de beste boeken voor je eigen ontwikkeling;
 • Je werkt binnen een snel groeiende startup met korte communicatielijnen en veel ruimte voor eigen inbreng inclusief groeipad tot lead developer;
 • Werken in een groot Start-Up kantoor waar een jonge & frisse sfeer heerst met voldoende contact ook buiten jouw directe collega`s;
 • Dagelijks verse koffie en een potje tafeltennis of tafelvoetbal om even te ontspannen.

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.