Full Stack Developer gezocht voor softwarebedrijf in Beek


Introductie

Vind jij kwaliteit belangrijk in je werk? Heb je een passie voor programmeren? Wellicht is deze functie dan wat voor jou!

Organisatie

Kwaliteit, dat is waar dit bedrijf voor staat. Sinds 2017 maken ze online applicaties en software-oplossingen in de cloud en dan voornamelijk gericht op streaming, payroll, complexe (web)applicaties en websites. Zo hebben ze in de payrollwereld twee grote projecten waar ze geregeld samenwerken met grote partijen in de boekhoudwereld. In deze branch proberen ze verbeteringen aan te brengen op het gebied van automatisering. Verder hebben ze onlangs een groot project uitgerold waarbij uitvaarten online gestreamed kunnen worden. Een mooie oplossing die in deze tijd door veel mensen gewaardeerd werd.

Het bedrijf is ontstaan uit een samenwerking tussen twee software developers, en nog steeds werkt het team samen vanuit een passie voor development en gamen. Er heerst een mentaliteit van hard werken; ook de eigenaren zetten zich optimaal in. Met enthousiasme werken ze samen aan mooie producten, de sky is the limit.

Het is een klein bedrijf dat momenteel bestaat uit de twee oprichters en drie developers. In dit hechte team kun je echt invloed uitoefenen en samen met het bedrijf meegroeien. Als je van waarde bent voor het bedrijf, zie je dit terug in de mogelijkheden en beloning. Ze gebruiken cutting-edge technieken en staan altijd open voor nieuwe technologie en kennis. Er heerst een informele sfeer; in het weekend gamen ze, iedere vrijdagmiddag om 16:30 is er een demoborrel en ieder jaar wordt er een wintersportuitje georganiseerd. Ook buiten werktijd is er dus veel te beleven met dit team!

Functie

Omdat het team klein is, vervul je als Full Stack Developer binnen dit team een zeer invloedrijke rol. Ieder product is gebouwd op de technologie waar jij straks verantwoordelijk voor bent. Je zult in de backend vooral gaan werken met Laravel en in de frontend met VueJS. Verder wordt er gewerkt met Docker. Je hebt veel contact met klanten rondom de doorontwikkeling van het product en denkt zelf ook actief mee over het toevoegen van nieuwe features. Elke dag wordt er een daily gehouden, ze werken namelijk Agile.

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Regelmatig worden er namelijk samenwerkingen opgezet met andere bedrijven, bijvoorbeeld Easyflex voor het ontwikkelen van een platform waarin flexwerkers hun contract kunnen ondertekenen, uren bijhouden en andere administratieve zaken kunnen regelen.

Als persoon ben je enthousiast en leergierig. De werkzaamheden zijn divers en daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Join jij dit gedreven team en laat jij de volgende vrijdagmiddag demo zien op welke ontwikkeling jij trots bent?

Functie-eisen

 • Minimaal 2 jaar ervaring, bij voorkeur als Full Stack Developer;
 • Ervaring met PHP, waarbij ervaring met Laravel of een vergelijkbaar MVC een pré is;
 • Ervaring met Bootstrap en VueJS;
 • Je wordt enthousiast van het bouwen aan complexe projecten;
 • Je bent leergierig en gedreven;
 • Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk goed.

Aanbod

 • Een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen
 • 13e maand/winstuitkering
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • Elk jaar een wintersportuitje
 • Werkweek van 36-40 uur
 • Werken in een gezellig team met een informele sfeer

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.