Ervaren PHP developer


Introductie

Ben jij een ervaren PHP developer die zich naast development ook graag bezighoudt met de bedrijfsstrategie en het aansturen van junioren? Wil jij bij een succesvolle online webwinkel werken waar je veel vrijheid krijgt en geen hiërarchie is? En wil jij werken in een team dat voelt als een vriendengroep? Lees dan snel de volledige vacature voor meer informatie!

Organisatie

Deze taartenleverancier is een online banketbakker die iedere dag mensen blij maakt met heerlijke traktaties. Sinds 2005 bestaat deze online banketbakker en sindsdien hebben ze grote stappen gemaakt. Waar ze voorheen samen werkten met één banketbakker, hebben ze tegenwoordig een eigen bakkerij en zijn ze verantwoordelijk voor het bakken en gekoeld bezorgen van alle taarten in de gehele Benelux. Grote en vooraanstaande bedrijven zoals de Media Markt, Albert Heijn, Gall & Gall en Lidl zijn een greep uit de klanten van deze organisatie.

De ambitie van deze organisatie is het maken van de lekkerste taarten en het leveren van de beste service. Ze bezorgen zes dagen per week en garanderen 100% tevredenheidgarantie. Zij doen dit dan ook iedere dag met veel passie en dat is terug te zien in de bedrijfscultuur. De lijnen binnen het bedrijf zijn kort en er is geen sprake van hiërarchie. Medewerkers omschrijven het team dan ook als een soort vriendengroep waarin veel uitjes georganiseerd worden. De vrijdag staat vaak in het teken van de Vrijmibo en qua uitjes varieert het van schaatsen, tot een etentje tot het huren van een bootje. Niets is bij deze organisatie te gek!

In totaal werken er bij deze organisatie nu ongeveer 12 medewerkers. Het team is jong en verfrissend, de meeste medewerkers zijn tussen de 25 en 35 jaar oud. Naast een jonge omgeving is het ook een zeer positieve omgeving. Er worden regelmatig leuke taartenacties gehouden en medewerkers brainstormen volop over nieuwe en innovatieve apps die de service nog beter maken, zodat ze uiteindelijk de grootste en bekendste online banketbakker van Nederland kunnen worden. Recent is er gebrainstormd over het maken van mailings, reviews en het ontwikkelen van een track & trace systeem.

Functie

Als ervaren PHP programmeur krijg je een rol waarin je zowel meewerkt aan de webwinkel, als meedenkt over de strategie van de organisatie. Het grootste gedeelte van development wordt door programmeurs in Oost-Europa uitgevoerd. Aan jou de taak om met deze partij te schakelen en verbeterslagen te maken binnen de huidige bedrijfsvoering. Daarnaast krijg jij de junioren onder jouw hoede, die je begeleidt en aanstuurt. Hierbij is een hands-on mentaliteit van belang!

Jouw vakkennis en creativiteit kun je bij deze organisatie kwijt door de diverse lopende projecten. Zo help je bijvoorbeeld om de bestaande webwinkel te integreren in de backoffice van het bedrijf, maak je API koppelingen met klanten en verbeter je de zoekresultaten van de winkel met behulp van jouw SEO kennis. Daarnaast zijn de plannen om automatische mailings te implementeren, waarderingen te verwerken, automatisch met leveranciers te communiceren en een ticketregistratiesysteem te ontwikkelen.

Dus, ben jij een creatieve denker die zijn vak verstaat en deel uit wil maken van deze jonge ambitieuze club? Lees dan de functie-eisen om te kijken of deze baan bij jou past!

Functie-eisen

 • Minimaal 3 jaar ervaring met PHP, MySQL, HTML, CSS;
 • Gedegen kennis van Symfony 2;
 • Ervaring met versiebeheer (bij voorkeur GIT);
 • Kan lezen en schrijven in Linux;
 • Ervaring met Angular JS is een pré;
 • Ervaring met pdf generatie tools als tcpdf en wkhtmltopdf is een pré;
 • Ervaring met Redis en Rabbitmq is een pré;
 • Goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod

 • Een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding of een auto van de zaak;
 • Een computer van de zaak;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Werken bij een jong en succesvol bedrijf aan grote opdrachten;
 • Leuke teamuitjes en borrelmiddagen!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl