Ervaren PHP Developer Softwaredevelopment Zwolle


Introductie

Toe aan een complex IT-project? Bouw mee aan zeer diverse producten voor klanten met ambitie ter ondersteuning van bedrijfsprocessen!

Organisatie

Dit bedrijf is een van de grootste software bedrijven in de regio waar hoogwaardige websites en maatwerkapplicaties worden gebouwd. De techniek is hier nooit in beton gegoten, waar puur naar het project wordt gekeken voordat de juiste techniek wordt gekozen.

Natuurlijk heeft het bedrijf zijn voorkeuren en zo worden de meeste websites grotendeels gemaakt vanuit WordPress en de applicaties in Laravel ontwikkeld. De looptijd van projecten verschilt enorm waar sommige huidige projecten ook in 2021 nog voldoende ontwikkelingswerk zullen opleveren.

Deze organisatie werkt mee aan grote uitdagende en zeer diverse projecten. Een voorbeeld hiervan is een zeer groot project voor een full service distributiebedrijf van machines en machineonderdelen met internationale activiteiten. De opdracht hier is uiteindelijk onderverdeeld in 9 deelopdrachten die te maken hebben met diverse interne en externe partijen: werknemers, klanten en leveranciers. De uitdaging is om de gehele organisatie te digitaliseren, ofwel alle informatie toegankelijk te maken voor alle betrokken partijen. Hierbij is een medewerkersportaal voor de digitale interne bedrijfsvoering en een inlogportaal voor klanten in combinatie met de webshop leuke voorbeelden.

Aanvragen lopen momenteel zeer voorspoedig dat veel projecten voor 2020 en 2021 al binnen zijn! Om deze toenemende vraag op te vagen is het bedrijf nu opzoek naar drie Backend developers. In eerste instantie staat de vraag open naar een Senior PHP programmeur, maar hierna ontstaat er ook ruimte voor minder ervaren programmeurs. Naast het ontwerpen en bouwen van websites en applicaties op klant aanvraag is het bedrijf nu bezig met het opzetten van een nieuwe bedrijfstak waarbij zij zich willen richten op SaaS producten en het verkopen van eigen software. Hier kan jij als nieuwbakken PHP developer dan ook aan bijdragen.

Door de verhuizing in 2019 naar een modern kantoor is het bedrijf nu zeer gunstig gevestigd in Zwolle, waar het op de fiets vanuit het centrum goed te bereiken is. Hiernaast is het mogelijk om de auto gratis te parkeren voor de deur en ligt er op 3 minuutjes loopafstand een bushalte. Het team bestaat uit 29 mensen waarvan de helft actief is als developer. Het bedrijf zet zich enorm in om plezier te hebben tijdens het werk. Zo zorgt het bedrijf elke dag voor een goed verzorgde lunch, wordt elke vrijdag een borrel gedaan en staan er op het kantoor een tafeltennistafel en een spelcomputer om even te relaxen.

Functie

Als PHP Developer komt je te werken in een hardwerkend, maar gezellig team. Op dit moment wordt er gewerkt in drie teams welke de klantbehoefte optimaal vervullen. Binnen het team werk je aan complexe IT-Projecten waar jouw taken verder gaan dan alleen programmeren. Zo doe je onderzoek naar nieuwe technologieën en bedenk je creatieve concepten om te zorgen voor een innovatieve oplossing.

Met behulp van de SCRUM methodiek komt er veel verantwoordelijkheid op het team te liggen. Zo is er vaak nauw contact met klanten en worden deze ook regelmatig bezocht. Iedereen vervult binnen het team een eigen rol waarbij alle ruimte wordt gegeven om een eigen draai te geven aan de werkzaamheden.

Ondanks dat de programmeurs nog redelijk jong zijn, ligt het niveau hoog en krijg je te maken met enthousiaste en leergierige Backend, Frontend & Full-stack programmeurs die goede kennis hebben van moderne technieken. De teamleden omschrijven de werksfeer als: werken in een ambitieus team met een prettige samenwerking, goede werksfeer met huiskamer gevoel en alles is goed verzorgd binnen het bedrijf.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau op gebied van programmeren;
 • Als Senior beschik je minimaal over 6 jaar relevante werkervaring;
 • Ruime ervaring met PHP, Laravel & WordPress;
 • Kennis van JavaScript, HTML en CSS zijn een pré, maar niet noodzakelijk voor een Backend developer natuurlijk;
 • Je bent communicatief vaardig en draagt graag kennis over aan collega’s.

Aanbod

 • Een mooi salaris;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een pensioenregeling, aanvullende verzekering en opleidingsbudget;
 • Voldoende ontwikkel-en-doorgroeimogelijkheden, ook als Senior en ook in salaris;
 • Meedenken en beslissen in een snelgroeiende organisatie
 • Relax “na de geheel verzorgde lunch” en speel tafeltennis of een spelletje op de playstation;
 • Drink door de week je smoothies en op vrijdagmiddag een borrel met je collega’s;
 • Keuze uit eigen omgeving (Windows of Mac);
 • Direct een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om 32 uur te werken;

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.