Ervaren PHP Developer Mediapark


Introductie

Werk jij graag in een gezellig team met de nieuwste technieken? Is TDD geen onbekend terrein voor jou en woon jij in de buurt van Hilversum? Dan is deze vacature allicht iets voor jou!

Organisatie

Bij dit bedrijf, gestationeerd op het Mediapark in Hilversum, bouw mee je voornamelijk aan het eigen platform. Zo zullen er regelmatig nieuwe features moeten worden toegevoegd en zal je ook werken aan Microservices. Je krijgt hierbij flink wat ruimte voor eigen inbreng. Bovendien wordt creativiteit ook sterk gestimuleerd. Waar ze zichzelf echt in willen onderscheiden is het stukje innovatie. Met een stukje visie op de toekomst willen ze software en microservices creëren ook weer mee kunnen onderscheiden binnen hun branche.

Dit doen ze met een team van zo’n 21 Developers, opgedeeld in meerdere SCRUM teams. Iedereen weet zich te specialiseren en aan kennis op de vloer absoluut geen gebrek. Het is bij uitstek een plek waar zowel Junioren hun kennis kunnen opbouwen, maar waar ook de gewinterde Senior nog ontzettend veel kan leren naast het toevoegen.

De sfeer is overigens super informeel en er worden regelmatig uitjes georganiseerd. Van leuke etentjes tot LAN Parties, aan gezelligheid absoluut geen gebrek. Ze zoeken iemand met tenminste 3 jaar concrete werkervaring icm hbo werk- en denk niveau, die ook van zo’n gezellige sfeer houdt. Daarnaast iemand die houdt van innoveren, ambitieus is en houdt van zichzelf ontwikkelen maar vooral ook iemand die de juiste technische bagage meebrengt. Zie jij jezelf in zo’n omgeving de volgende stap maken?

Functie

Als ervaren PHP Developer kom je te werken in een gedreven, optimistisch en bestendige team dat werkt met passie, maar vooral met plezier. Ter aanvulling van een van deze teams zijn ze nu op zoek zijn naar een of meerdere nieuwe top developers. Het mooie van deze rol is dat er ook veel ruimte is voor jouw inbreng. Heb jij goede ideeën waarmee het team vooruit kan op technisch vlak? Of zit je wellicht zelf te denken aan bepaalde features die goed zouden kunnen liggen in de markt? Laat je vooral gelden, want met jouw ideeën wordt echt actie ondernomen. Met het hele bedrijf zijn ze namelijk in staat om adequaat te reageren op continu veranderende externe factoren die horen bij de mediawereld

Je krijgt te maken met enthousiaste en leergierige developers die goede kennis hebben van moderne technieken en graag meedenken. Middels kennisdeelsessies blijven ze goed up to date met de laatste methodes van programmeren. Binnen de IT afdeling heerst echt een ‘wij gevoel’. Je bent in staat om je verantwoordelijk te houden naar de rest van het team, maar mocht jij zelf een slippertje maken dan word je daar als individu hierdoor ook niet op afgerekend. Het is echt een team-effort, en samen met je collega’s streef je ernaar om iets moois neer te zetten.

Doordat ze meerdere dingen hebben liggen is het werk lekker afwisselend. En omdat ze juist zichzelf willen onderscheiden op technisch vlak, is het bouwen van complexe en hoogstaande software een streven binnen dit bedrijf. Ontwikkeling is een van de kernpunten, waardoor ook jouw ontwikkeling op allerlei facetten wordt gefaciliteerd. Wanneer jij het leuk vindt om met zo’n team aan de slag te gaan wordt hier alle ruimte geboden voor een mooi carrière pad, welke kant dat ook op is.

Functie-eisen

 • Je hebt bewezen werkervaring als PHP Developer;
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van Symfony of en ander framework (Laravel, Zend);
 • Je hebt kennis van MySQL, Docker, AWS en API’s;
 • Je bent bekend met TDD en DDD
 • Je bent vindingrijk, snel, netjes en werkt volgens de Solid Principles;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar blijft een teamplayer;
 • Je hebt brede belangstelling en leert graag;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Aanbod

 • Een uitstekend salaris
 • 32uur bespreekbaar.
 • Goede pensioenregeling
 • Laptop naar keuze
 • 8% Vakantiegeld
 • 25 Vakantiedagen
 • Eindejaarsuitkering
 • Reiskosten vergoeding

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.