Ervaren PHP developer


Introductie

Heb jij ervaring met een modern MVC framework en wil je werken bij een pionier in de muziekwereld? Lees dan verder!

Organisatie

Sinds 2005 is dit unieke bedrijf wereldwijd pionier en internationaal marktleider op het gebied van muziek herkenningstechnologie en monitoring van rechten voor de live muziek sector. DJ Monitor heeft kantoren in Amsterdam, Londen, Melbourne en in 2019 volgt ook New York.

Van festivals en evenementen tot clubs en café’s neemt dit bedrijf de muziek op en wordt er geraporteerd welke muziek is afgespeeld aan de rechtenorganisaties (zoals Buma/Stemra in Nederland), zij zorgen ervoor dat de rechthebbenden uitbetaald worden voor hun muziekwerken.

Functie

Om dit te bereiken worden er verschillende diverse platformen en programmeertalen gebruikt. Jij gaa samen met 2 andere ervaren developers aan de slag om te werken aan de software voor opname apparatuur tot audio fingerprinting technologie en het genereren en managen van playlisten.

Hun Web Management systeem is een overkoepelend platform om de grote hoeveelheid playlist data, audio recorders, hun muziekcatalogus en de audio fingerprinting processen te onderhouden.

Muziek recorders die geïnstalleerd zijn in een club of café, zijn via het internet verbonden met centrale servers om deze op afstand te kunnen aansturen en te onderhouden. Hierdoor kunnen zij bijvoorbeeld ook in realtime de muziek beluisteren op locaties over de hele wereld. Kortom veel dynamiek en mogelijkheden.

Functie-eisen

HBO werk -en denkvermogen;

Object georiënteerd PHP

Ervaring met een MVC framework

Mysql/Postgresql

HTML, CSS, Javascript, Ajax/websockets

Linux Command Line

Zelfstandig kunnen werken en in teamverband

Je durft creatief te zijn

Aanbod

Salaris tussen de € 2000-4000 bruto per maand op basis van je kennis en ervaring.

25 vakantiedagen + 8% vakantiegeld

Volledige reiskostenvergoeding

De mogelijkheid om 32 uur in de week te werken

Eventueel laptop van de zaak

Eventueel een auto van de zaak (bij vaste aanstelling)

Flexibele uren

Gezellige en informele werksfeer (vrijdagmiddagborrels)

Doorgroeimogelijkheden

Volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling

Eventueel een thuiswerkdag

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Stuur jouw CV en/of reactie naar het PHP team – info@php-professionals.nl.Ben jij niet op zoek, maar ken jij wel mensen die wel openstaan voor een nieuwe functie als developer, programmeur of architect? Laat het ons weten! Mocht je iemand aandragen die via ons zijn nieuwe baan vindt, krijg jij als dank daarvoor een leuke gadget toegestuurd!