Ervaren en zelfstandige PHP developer marktonderzoek


Introductie

Spreekt het jou aan om in een open organisatie met korte lijnen aan de slag te gaan? Ben jij in staat verantwoordelijkheden te nemen en als productowner te opereren? Is een rol als zelfstandige programmeur iets voor jou? Dan is de kans groot dat deze vacature je aanspreekt!

Organisatie

Onze klant uit Leusden richt zich op het doen van marktonderzoek voor Nederlandse bedrijven binnen verschillende sectoren. Dit doen ze aan de hand van allerlei data wat ze verzamelen vanuit onderzoeken, vanuit de opdrachtgevers zelf en vanuit social media. Deze bakken met data an sich zijn waardeloos, maar deze organisatie richt zich op het vinden van de pareltjes in deze data waar ze een strategisch model uithalen. Hiermee kunnen ze organisaties helpen kun klanten nog beter te leren kennen. Zo kunnen ze klantgedrag voorspellen en helpen ze organisaties om markten te vinden en kansen te realiseren. Dit kan uiteindelijk de organisatie in beweging brengen en klantgedrag voorspellen. Je kunt je vast wel voorstellen dat juist deze conclusies van grote waarde zijn voor een bedrijf. Opdrachtgevers die gebruik maken van deze diensten zijn o.a. Rabobank, Interpolis, Bruna maar ook overheidsinstellingen.

Het bedrijf is gevestigd op een prachtige locatie in het bos waar meerdere bedrijven huizen en waar centraal gelegen een restaurant gevestigd is waar iedere dag samen wordt geluncht.

Momenteel werken er organisatiebreed zo’n 50, met name hoogopgeleide, medewerkers. Er wordt gewerkt in een grote moderne kantoortuin, dit biedt ruimte om direct te kunnen schakelen en creëert korte lijnen tussen collega’s en directie. Het is een jonge organisatie en er wordt onderling vaak een borrel of activiteit georganiseerd. Iedere maandag wordt er met het gehele bedrijf gestart; wat betekent dat je onder het genot van een kopje koffie informatie onderling deelt. Ter uitbreiding zoeken zij momenteel een nieuwe collega voor het development team.

Functie

Een aantal jaar geleden hebben ze extern een tool laten ontwikkelen welke gericht is op het zelf doen van marktonderzoek en bedoeld is voor kleinere onderzoeken. De resultaten die hier uitkomen kun je zelf analyseren en er vervolgens voor kiezen om een diepte onderzoek op te starten. Deze tool is bijvoorbeeld al in gebruik door de KNVB en willen ze verder gaan standaardiseren om zodoende het klantenbestand verder uit te breiden.

Inmiddels staat de basis van de tool en wordt er naar gestreefd dit product verder inhouse te ontwikkelen. Dit is de reden dat er momenteel gezocht wordt naar een programmeur die dedicated aan deze tool gaat werken. Je taken bestaan hierdoor uit het toevoegen van nieuwe features en het doorontwikkelen op basis van de behoefte van de markt. Daarnaast doe je het nodige onderhoud/bugfixing en ben je het aanspreekpunt van klanten die gebruik maken van de tool. Uiteraard is ook jouw eigen inbreng en inzicht van grote waarde en voegen ze graag nieuwe onderdelen toe aan de tool die volgens jou van belang zijn.

Hoewel het een functie betreft waarin je veel zelfstandig aan de slag zult gaan kun je wel sparren met een andere ervaren PHP programmeur en 2 .NET programmeurs. Deze programmeurs richten zich op andere tools en hebben ieder een eigen zelfstandig project maar zitten wel naast je.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring als PHP programmeur;
 • Je hebt ruime kennis van HTML(5), CSS(3) en Javascript;
 • Je bent bekend met werken volgens MVC;
 • Je hebt ijzersterke communicatieve vaardigheden;
 • Je bent goed in staat om zelfstandig te werken en durft eigen ideeën in te brengen!

Aanbod

 • Marktconform salaris (op basis van kennis en ervaring);
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling;
 • Flexibele werkuren en thuiswerkmogelijkheden;
 • Alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;
 • Werken in een jong, ambitieus team met een gezellige sfeer!

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.