DevOps WordPress Hosting


Introductie

Ben jij een echte techneut en wil je werken aan een nieuw control panel en een goed onderhouden backend API? Heb jij ervaring met zowel PHP als met Ruby on Rails en Python? Zie jij het zitten om aan deze top notch technische dienstverlening dragen? Grijp dan deze kans in Nijmegen!

Organisatie

Wat typeert nou écht een IT-bedrijf? Volgens dit bedrijf in Nijmegen is dat een organisatie die vooral bestaat uit “nerds”, heerst hier een informele sfeer en zijn alle medewerkers gepassioneerd over hun werk. Als een echt IT-bedrijf richten zij zich al 6 jaar op WordPress hosting en zijn ze de eerste partij van Europa. Ze onderscheiden zich van de rest door de focus echt op WordPress en hosting te houden. Dit doen ze met name voor agencies, één van de klanten waar ze nu bijvoorbeeld voor hosten is Rumag. Wanneer zij een sale aankondigen, weet dit bedrijf zeker dat de server het aankan.

Het team bestaat uit 12 man sterk, waarvan twee jongens naast hun opleiding hen ondersteunen op support en er nu met name behoefte is aan senioriteit op technisch vlak. Er heerst zeker geen eilandjescultuur – wanneer sales een goed idee heeft voor techniek wordt dit in de groep gegooid. Het kantoor wordt gedeeld met een ander bedrijf, wat sparren met mensen buiten de organisatie mogelijk maakt. Succes wordt gevierd met het team waardoor er geregeld borrels en etentjes op de agenda staan. Klinkt dit als een organisatie waar jij snel je draai kunt vinden? Lees dan snel verder of jij in dit plaatje past.

Functie

Als Senior DevOps developer werk je aan de doorontwikkeling van de (goed onderhouden) backend API. Hierin heb je een focus op performance, security en schaalbaarheid en werk je met Ruby on Rails. Ervaring met Ruby is een grote pré maar geen strikte eis. Daarnaast lever je een grote bijdrage in het opzetten van een geheel nieuw control panel, waarin klanten zelf hun diensten kunnen beheren. Tot slot werk je aan de automatisering van de server provisioning (met Chef, Python, bash).

Iedere twee weken werk je in een sprint en start je de dag met een korte stand-up waarin goed nieuws en prio’s worden aangehaald. Gezien de ervaring en kennis die je hebt is je opgeleverde werk van hoog niveau. Als senior developer weten de supportcollega’s je tevens te vinden met technische vragen en kun je hen ondersteuning bieden. Overall dus een uitdagende en afwisselende functie!

Functie-eisen

 • Je hebt goede kennis van Ruby on Rails (back-end API), PHP, Linux, Nginx / Hosting stacks, Deployment en provisioning tools, Varnish, MySQL, Git, WordPress, SCRUM;
 • Minstens vijf jaar ervaring;
 • Je kunt overweg met Deployment Strategieën als Capistrano en Deployer en werkmethodieken als Test Driven Development en Continuous Integration (Travis);
 • Je bent proactief en zorgt voor het succes van onze klanten. Hier voel je je meer dan verantwoordelijk voor;
 • Je bent flexibel in je werktijden en draait regelmatig storingsdiensten;
 • En staat open voor verbeteringen: in jezelf maar ook in je programmeerwerk.

Aanbod

 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Ontspanning naast je werk gegarandeerd: massages, tafeltennis en een dartbord staan paraat;
 • Anders als de meeste bedrijven: een DoMiBo (donderdagmiddagborrel);
 • Genoeg ruimte voor groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk als organisatorisch vlak (opleidingsbudget is aanwezig);
 • Maandelijks een bijdrage aan een sportabonnement naar keuze;
 • Toffe uitjes – voor de gezelligheid of werk gerelateerd (zoals naar WordCamp Europe);
 • Een divers team waarin vrijheid en openheid heel normaal is!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.