Blog


  • Jouw ideale thuiswerkplek - De vooruitzichten verbeteren en mondjesmaat zien we hoe werkgevers de kantoren aanpassen zodat deze in de anderhalve meter samenleving passen. Desondanks zullen we het nog een periode zonder onze collega’s, maar ook zonder alle benodigdheden en handige gadgets op de werkplek moeten doen. Als developer kun je gelukkig vaak goed op afstand werken en heb je je laptop, muis en toetsenbord … Lees meer »
  • Digitaal solliciteren.. Hoe doe je dat? - Voordat (of tijdens) de Coronacrisis kom je er achter dat je niet helemaal meer tevreden bent over je huidige baan. Verschillende redenen kunnen hier aan ten grondslag liggen. Nemen de technische uitdagingen af? Ben je inmiddels al een X aantal jaren in dienst en ben je gewoonweg toe aan een nieuwe werkomgeving? Of zie je … Lees meer »
  • Team PHP naar TeQnation! - Afgelopen 15 mei reisde een afvaardiging van het team naar TeQnation in Utrecht, de grootste multitrack tech-conferentie van Nederland. Samen met ongeveer 1000 developers hebben onze recruiters hun kennis bijgespijkerd binnen de verschillende vakgebieden binnen de programmeerwereld. Thomas Steinmetz, Roël van Sonsbeek en Sem Karsten van team PHP Professionals stonden op 15 mei 2019 bij … Lees meer »
  • Ons avontuur op Laracon EU 2018! - 30 en 31 augustus was het zover… Laracon 2018! In de Kromhouthal in Amsterdam Noord kwamen uit alle hoeken van de wereld Laravel Developers bijeen om de laatste ontwikkelingen op het gebied van Laravel te horen en te zien. PHP Professionals was één van de trotse sponsoren van het evenement en 2 van onze Senior … Lees meer »
  • Sollicitatietips van PHP Professionals - Sollicitatietips nodig? PHP Professionals geeft je handige sollicitatietips zodat je goed voorbereid op pad gaat! Sollicitatietips Op zoek naar een nieuwe functie en wil je wat tips wanneer het om solliciteren gaat? Waar anders dan hier kun je die vinden? Wanneer je gaat solliciteren zijn er een aantal dingen waar je aan moet denken. Ook … Lees meer »
  • Motivatiebrief schrijven doe je zo! - Waar moet een motivatiebrief aan voldoen wanneer je gaat solliciteren? Wij geven je enkele tips! Motivatiebrief schrijven Een motivatiebrief schrijven is een vak apart. Door een brief te sturen laat je jouw toekomstige werkgever weten dat jij de man voor de baan bent. Het is nogal wat dat je jezelf voorstelt en meteen een verkooppraatje … Lees meer »
  • Vragen stellen tijdens het sollicitatiegesprek - Vragen stellen tijdens het sollicitatiegesprek? Welke slimme vragen moet je stellen om jezelf te verkopen? Heb je zelf nog vragen? Het is de meest gevreesde vraag die je maar kunt krijgen tijdens een sollicitatiegesprek. Geen vragen stellen is nooit goed. Welke vragen kun je wel stellen in het sollicitatiegesprek en waarom stel je deze? Dat … Lees meer »
  • PHP ontwikkeling is in opmars - PHP ontwikkeling is in opmars. De toenemende technologie vraagt om leergierige en flexibele PHP developers. PHP ontwikkeling PHP ontwikkeling, de ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar in rap tempo op. Sinds de introductie van deze programmeertaal heeft het de tweede marktpositie van Europa. Nog altijd is PHP in de race om het grootste marktaandeel te … Lees meer »