Backend PHP Symfony developer


Introductie

Vind jij het een uitdaging om te werken aan een groot product? Heb jij als Medior of Senior PHP developer de nodige ervaring met Symfony en zie jij het zitten om iedere twee weken een update van het product op te leveren? Wil jij met jouw kennis en passie deel uitmaken van een jong en ambitieus team vanuit een kantoor op Strijp-S? Dan is dit de job voor jou!

Organisatie

Dit bedrijf houdt zich bezig met het ontwikkelen van software voor online community platformen. Hierbij kun je denken aan software voor marktonderzoeksbureaus die het mogelijk maken om vragenlijstonderzoek te doen of medewerkers die deelnemen aan een bedrijfscommunity. Aan dit softwareproduct wordt al jarenlang gewerkt en er kan nog oneindig veel in worden uitgebreid. Dit doet het team dan ook vol enthousiasme en zij realiseren iedere twee weken een nieuwe update van het product.

Hoewel het bedrijf inmiddels ook kantoren heeft in Londen en New York, vindt alle development plaats in Eindhoven. Het team in Eindhoven bestaat uit 10 medewerkers, waarvan drie PHP developers, een tester, business analist en frontend developer. De voertaal is Engels. Dit team werkt volgens SCRUM en streeft ernaar te werken met de nieuwste technieken. Middels hun maandelijkse pizza-avond wordt nieuwe kennis gedeeld en worden er met elkaar iets nieuws ontwikkeld. Aangezien het klantenbestand zich meer en meer uitbreidt, breiden ze ook graag hun developersteam uit met twee ervaren developers die thuis zijn in PHP en Symfony en zich slechts het systeem eigen moeten maken.

Functie

Als echte back-end developer ben je verantwoordelijk voor de architectuur, planning en ontwikkeling van de producten. Je houdt je bezig met het implementeren van nieuwe functionaliteiten, het optimaliseren van code en het vinden en fixen van bugs. Om 9:00 uur vindt de daily stand-up plaats, maar je bent vrij om tussen 7:30 uur en 9:00 jouw werkdag te starten en te stoppen tussen 16:00 en 17:30 uur. Je denkt mee in hoe de code beter kan en hoe je iets op kan bouwen. Je vindt het gaaf om te werken aan een groot, complex stuk software, waarvan je na een jaar waarschijnlijk nog steeds nieuwe functionaliteiten zult ontdekken. Alle code die wordt opgeleverd, wordt gereviewd door een collega en zo streven jullie samen naar zorgvuldige en nette code. Je bent gewend om in teamverband te werken en jouw passie voor je vak beperkt zich niet tot kantooruren.

Functie-eisen

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Uitgebreide ervaring met PHP7, MySQL, HTML5, Javascript, JQuery, CSS3;
 • Goede basiskennis van Symfony is een belangrijke pre;
 • Ervaring met GIT, databases, Linux-, web- en MySQL servers servers;
 • Je bent oplossingsgericht, zorgvuldig en een echte teamplayer;
 • Je hebt oog voor detail en een zeer gestructureerde werkwijze;
 • Passie voor programmeren, je bent bijvoorbeeld actief op github;
 • Ervaring met het maken van grotere producten is een pre;

Aanbod

 • Een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Pizza-avonden en andere ontwikkelmogelijkheden zoals het halen van Symfony-certificaten en het bezoeken van PHP Conferenties;
 • Werken in een mooi kantoor in een pand met andere bedrijven op Strijp-S;
 • Flexibele werktijden (starten tussen 7:30 en 9, eindigen tussen 16:00 en 17:30 uur);
 • Borrels en teamactiviteiten;
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.