Ambitieuze PHP developer gezocht voor de ontwikkeling van vele webshops


Introductie

Ben jij een ambitieuze PHP developer en hou je van veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk? Wil je de invloed van jouw werk terugzien in de hele bedrijfsvoering van de organisatie? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze vacature!

Organisatie

Dit bedrijf richt zich op de ontwikkeling en uitbreiding van hun zes gerenommeerde webshops. Deze webshops bevatten onder andere drogisterij, huishoudelijke artikelen en waarbij de webshop met producten voor huisdieren tot het grootste platform behoort. Het handelsmerk hierbinnen is de snelle levering; ze streven ernaar dat de bestelling de volgende dag geleverd wordt. Momenteel wordt er binnen deze platformen gericht op het bouwen van een abonnementen systeem. Dit maakt het voor klanten makkelijk om dezelfde bestellingen te laten terugkomen. Bijvoorbeeld het ontvangen van iedere maand shampoo’s of hondenbrokken.

Afgelopen jaren maakte de organisatie een enorme groei door, momenteel werken hier 65 medewerkers en heerst er een fijne informele sfeer. Het bedrijf bestaat uit een groot magazijn en een prachtig kantoor waar op één ruimte gewerkt wordt. De developers zitten in een afgescheiden deel waardoor er zo goed mogelijk gefocust kan worden. Met het hele bedrijf wordt er gezamenlijk geluncht, dat dagelijks met verse producten wordt verzorgd. Daarnaast is het kantoor uitstekend bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.

Functie

In een team van vijf developers bestaat je functie uit veel verschillende taken. Zo werk je niet alleen aan de verschillende webshops die dagelijks door 20.000 bezoekers worden bezocht maar bouw je ook mee aan het soepel verloop van de magazijnen. Dit laatste houdt in dat je bijdraagt aan de ontwikkeling van het orderpicksysteem en de planning. Daarnaast zul je je bezig houden met de doorontwikkeling van het CRM systeem en het opzetten van het abonnementen systeem. Een veelzijdige functie dus! Het leuke aan deze functie is dat jouw werk direct zichtbaar in de gehele organisatie, de hele bedrijfsvoering rust erop. Daarbij krijg je volledige vrijheid in het invullen van de functie wat betekent dat als je een ambitieus plan hebt je de kans krijgt deze tot uiting te brengen en echt mee te denken over de professionalisering.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau;
  • Je bent zeer bedreven met PHP en MVC;
  • Ervaring met Scrum is een pré;
  • Ervaring met Symfony3, Doctrine, Docker is een pré;
  • Je hebt ambitie en houdt van verantwoordelijkheid.

Aanbod

  • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Pensioenregeling;
  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng;
  • Dagelijks verse lunch van de buurtboer.

Inlichtingen

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan info@php-professionals.nl of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

Sollicitatie

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 675, of direct mailen naar info@php-professionals.nl.