Ambitieus bedrijf zoekt ambitieuze PHP Developer


Introductie

Ben je ambitieus en op zoek naar een omgeving die net zo ambitieus? Groei jij graag mee met een organisatie die ook in het buitenland actief is? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Organisatie

Dit bedrijf in Groningen levert online producten voor de promotionele sector, waarbij er wordt samengewerkt met verschillende importeurs. Ze bouwen aan een eigen systeem die helemaal is afgestemd op de promotionele sector. Er kunnen webshops gebouwd en onderhouden worden waarbij ze vanwege de contracten met importeurs ook de producten kunnen leveren. In dit bedrijf staat het tevreden stellen van hun ruim 150 klanten centraal en doen ze er alles aan om de beste oplossing te leveren.

Het bedrijf bestaat inmiddels 3,5 jaar en ze hebben het grootste klantbestand in Nederland en België. De ambitie is om dit nog verder te laten doorgroeien tot klanten in heel Europa. Zo zijn ze o.a. ook actief in Duitsland, Frankrijk en Zweden. Het team bestaat uit acht personen, waarvan vijf programmeurs dus er is veel ervaring aanwezig. Het kantoor is gelegen aan de weg, waardoor de bereikbaarheid goed is.

Functie

In een team van 5 programmeurs kom je terecht in een bedrijf waar alle ruimte is om te leren. Er staat een professionele omgeving die constant in beweging is en de collega’s hebben de inhoud in om je de kneepjes van het vak bij te brengen. De week wordt gestart met een SCRUM sessie waarbij er intensief wordt samengewerkt. Ook eigen inbreng wordt aangemoedigd en je moet kunnen zeggen waar het op staat.

Er wordt momenteel gewerkt aan een feature waarbij automatisch promotie materiaal wordt voorgesteld op basis van de activiteit (bv. een open dag of een beurs). Dit zijn vernieuwende features waarbij ook data analyse komt kijken. Er is veel ruimte om je breed te ontwikkelen en als je mee wilt groeien in een internationale organisatie is dit je kans!

Functie-eisen

  • Je hebt enige ervaring als backend PHP programmeur;
  • Kennis van MySQL en Yii2 zijn een pre;
  • Je bent ambitieus en nieuwsgierig;
  • Je pakt uitdagingen met beide handen aan.

Aanbod

  • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 23 vakantiedagen;
  • Mogelijkheid om 32 uur te werken;
  • Veel ruimte om je ambities waar te maken;
  • Groeimogelijkheden in een groeiende en internationale organisatie.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, info@php-professionals.nl of bellen naar 020-8200675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.