Allround PHP developer bij email marketing specialist in Zeist!


Introductie

Wil jij bouwen aan de beste e-mail marketing applicatie van Nederland (#1 Emerce 100)? Kom dan werken bij de nummer 1 in online marketing! Als PHP developer ben je werkzaam voor klanten als Shell, Transavia, Schiphol Group, ABN Amro en Bol.com.

Organisatie

Onze klant is gevestigd in Zeist en landelijk bekend als dé email-marketing specialist. Het bedrijf is ruim 15 jaar actief in deze markt en timmert ook internationaal aan de weg. Inmiddels werken er ruim 60 mensen met veel plezier voor deze werkgever.

Voor de komende jaren is de ambitie uitgesproken om nog meer grote A-merken aan zich te binden en de klanttevredenheid te maximaliseren. Veel grote namen zijn al klant van het bedrijf. Zo gebruiken o.a. Bol.com en Transavia de diensten van ze en wil men deze groep nog veel verder uitbreiden. Om te groeien en de hoge kwaliteit te blijven garanderen wil het bedrijf de IT afdeling nog verder gaan uitbreiden. Groei brengt extra werk met zich mee, maar om voorop te blijven lopen in de markt is het ook belangrijk dat er genoeg tijd over is om aan innovatieve toepassingen te werken, en dus niet alleen meer klantwensen in te vullen.

Je komt te werken in een leuk IT-team bestaande uit 14 collega’s die elke dag samen lunchen aan de grote tafels in de kantine. Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf te verbeteren en hier is dus ook altijd budget en tijd voor. Email marketing an sich klinkt dus niet direct heel spannend, maar bij een bedrijf als deze zul je zien dat er veel uitdaging in zit en je er als PHP developer een prachtige baan kan hebben.

Functie

In de functie PHP developer ga je een belangrijke bijdrage leveren om de applicatie de leidende in Nederland te houden op het gebied van e-mail en event driven marketing. Jij vertaalt de interne opdrachten en abstracte concepten naar overzichtelijke software. Je denkt proactief mee in de verbetering van het product en draagt daar waar nodig kennis over aan collega’s.

Je gaat werken in een jong team van absolute codetoppers. Als developer kan jij daarom ook (heel) goed met PHP5, MySQL en JavaScript (JQuery, ExtJS) werken. Hiervoor krijg je een uitdagende baan met veel vrijheid en zelfstandigheid terug. Daarbij een absoluut concurrerende beloning die afhankelijk is van kennis en ervaring.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van PHP5 en MySQL
 • Uitstekende kennis van (X)HTML, CSS, Javascript (JQuery). ExtJS is een pre.
 • Gedegen technisch inzicht, ervaring met webdesign en Object Oriented (OO) Development
 • Je hebt een streepje voor als je kennis van en ervaring met Linux hebt
 • Actief bezig met nieuwe technologieën
 • Een goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Gewend om volgens de scrummethodiek te werken

Aanbod

 • Mooie, uitdagende baan met veel vrijheid en zelfstandigheid
 • Een fulltime dienstverband, waarin je volop mogelijkheden krijgt om jezelf te verbeteren.
 • Uitstekend salaris (€ 3.250 – € 3.750) met dito secundaire voorwaarden
 • Tijd en budget om jezelf persoonlijk door te ontwikkelen
 • Gezellig, gezamenlijke lunch die voor het hele team wordt gedekt

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, info@php-professionals.nl of bellen naar 020 – 8200 675.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@php-professionals.nl.